Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

dinsdag 21 juli 2015

Kunziet Aanbevolen Steen / 21 Juli 2015 / by Adrienne Goff

Kunziet Aanbevolen Steen
21 Juli 2015 / by Adrienne Goff

dreamstime_12451589
Er zijn zo veel begenadigde mensen die planetaire energie updates schrijven, en ons allemaal geïnformeerd houden over algemene trends die de mensheid ervaart. Een algemene dreiging die mensen vooral nu rapporteren is een gevoel van angst, zorgen, en overweldiging. Dit is gedeeltelijk te wijten aan de veranderingen van de Aarde en de onrust in de verschillende gebieden van de wereld, die we allemaal op een bepaald niveau voelen. En het is ook het hoogtepunt van de energieën die beschikbaar zijn gekomen tijdens de recente verduisteringen. Elizabeth Peru heeft de huidige energie beschreven als veelzijdige facetten - het voelt alsof meerdere nieuwe mogelijkheden voor verandering dagelijks op ons worden afgevuurd. Dit maakt dat veel mensen zich tot het maximale overweldigd en gepusht voelen. Gelukkig gebeurt dit allemaal, zodat we helderder kunnen worden en meer in lijn met ons ware zelf en missie. De perfecte steen om ons te helpen om deze energie te navigeren en te verbinden met de liefde en vrede van de hogere rijken is Kunziet.

Kunziet is een lieve, hoge vibratie steen met een licht roze kleur en een hoog lithium gehalte. Kristallen en stenen bevatten van nature lithium en geven een kalmerende energie af dat gevoelens van paniek, zorgen, angst en stress kan tegengaan. Kunziet verbindt met de stromingen van Goddelijke liefde van de hogere rijken, en deze liefdevolle frequentie wordt versterkt en geleverd aan ons door haar gestreepte structuur. Een gestreepte steen is een steen die parallelle groeven verzonken over de lengte van de steen heeft. De strepen in Kunziet fungeren als versterkende kanalen of paden. De structuur maakt het ideaal voor de overdracht van hogere frequenties in het lichaam en voor het transmuteren van lagere energieën en blokkades naar pure liefde.


Kunziet heeft een natuurlijke resonantie met het derde oog en het hart chakra, de zetel van je mentale en respectievelijk emotionele lichamen. Het dient als een brug tussen de twee, terwijl het beide centra activeert en zuivert. Angst is een staat die wordt ervaren in het mentale lichaam zoals overtollige energie of zorgen die te wijten zijn aan gedachten die je hebt, en het wordt als angst gevoeld in het emotionele lichaam. Deze steen kan zowel de mentale en emotionele bronnen van angst in een keer wissen, waardoor men een meer compleet gevoel van opluchting krijgt. Mediteren met Kunziet over het derde oog kan je helpen bij het verplaatsen van je bewustzijn naar de hogere sferen, waar alles goed is. Het verbetert je psychische en intuïtieve vermogens, die je helpen om af te stemmen op de transmissie en begeleiding van jouw ziel en geest helpers. Het plaatsen van Kunziet over het hart chakra of het dragen als een hanger kan je emotionele lichaam en het hart bezielen met liefdes energie van de hogere rijken. Het helpt om een depressie, oude emotionele wonden, vertrouwenskwesties, en andere patronen op te lossen die de volledige uitdrukking van het hart blokkeren.

Kunziet stimuleert het stellen van de juiste grenzen en biedt energieke bescherming. Het is een daad van zelfliefde om je energie te eren en om nee te zeggen tegen mensen en situaties die je willen uitputten. Kunziet helpt je om je eigen behoeften en de behoeften van anderen in balans te brengen. Kunziet creëert ook een krachtige luchtbel van licht om je heen, waardoor je veilig en beschermd bent tegen lagere energieën en invloeden.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl