Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zondag 12 juli 2015

Meditatie Focus via Jean Hudon / Week 28: 12 t/m 18 Juli 2015

Leven als een Ziel
Week 28: 12 t/m 18 Juli 2015

Een van de belangrijkste veranderingen die we moeten doorvoeren is een schakeling van onszelf zien en ervaren als een menselijk wezen naar bewust leven als een zielewezen, begiftigd met dezelfde creatieve mogelijkheden als de Schepper Bron waar we uit ontstaan zijn. Weten Wie we werkelijk zijn en onszelf in staat stellen te doen, ademen en het holografische fragment van het Universele Bewustzijn te zijn die we ieder zijn zal het speerpunt van de focus moeten worden voor een groeiend aantal zielewezens in voorbereiding op de ingrijpende verandering van tijdperk naar de Gouden Tijd van de Aarde, nu gaande.

Om onze enorme innerlijke hulpbronnen te mobiliseren om deze eenvoudige daad van zelf-herschepping te realiseren, van een sterfelijk lichaam van vlees, bloed en botten naar een eeuwig Wezen van omniversele, almachtige, alwetende waarneming die leven in de derde dichtheid ervaart, worden we zorgvuldig begeleid tijdens ieder wakker moment en tijdens onze droomslaap om te leren hoe we de residuen en snel verdwijnende illusie van afscheiding kunnen kwijtraken, zodat de volledige herinnering aan de schijnende ster van Liefde in ere hersteld kan worden, de ster die we nooit gestopt zijn te zijn tijdens onze eeuwige zoektocht naar absolute Eenheid. Eenvoudig afstemmen op onze nog kleine innerlijke stem en die heldere leiding leren vertrouwen is alles dat we moeten doen om de staat van permanente vereniging met de waarlijke essentie van Licht, Leven en Liefde in ieder ander zielewezen die het Pad van Zelfontdekking samen met ons allen afloopt.

Deelnemen aan zo'n opzettelijke vereniging met een ieder die er voor kiest dit pad te lopen is één van de vele manieren om bij te dragen aan de buitensporige versnelling over de grenzen van de derde dimensionale grenzen naar de vierde en vijfde rijken van gezegende hereniging met onze metgezellen op deze geweldige maar ook uitdagende reis terug naar Huis.

We moedigen je aan om deze gelegenheid te benutten komende zondag op de gebruikelijke tijd en jezelf het voordeel te gunnen van de enorm toegenomen niveaus van resonante overeenstemming met je waarlijke universele wezen die zulke gemeenschappelijk gedeelde oefeningen in goddelijke geleide zielsverenigingen je kunnen laten bereiken, voor het Hoogste Goed van Allen … voor Eén.

Voor meer informatie verwijzen je naar het materiaal dat geplaatst is door de Global Meditation Focus Group ophttp://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

JOUW HULP IN HET VERSPREIDEN VAN DEZE BOODSCHAP AAN ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTELD