Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zondag 16 augustus 2015

Meditatie Focus via Jean Hudon / Week 33: 16 t/m 22 Augustus 2015

Het Activeren van het Universele Godnet
Week 33: 16 t/m 22 Augustus 2015

Als we ons als zielegeesten verzamelen, steeds scherper bewust van het ingewikkelde Web van Liefde dat ons allen verenigt als Eén, wordt ons een nieuw perspectief geboden om beter te begrijpen wat het inhoudt om vanuit onze God Zelf naar de Centrale Zon te reiken, de Originele Bron van Al Dat ooit Was, Is en altijd Zal Zijn in het oneindige, multidimensionale en allesomvattende Leven Continuum. Door ons ziele Geestes Oog kunnen we de oneindig liefdevolle Aanwezigheid voelen die doorlopend onze gedachten observeert en onze gevoelens aanvoelt.

Deze alomaanwezige verbinding met de Bron werkt in beide richtingen, op diepe wijze ons gevoel van Zelf verbindend aan het Omniversele Wezen dat onmiddellijk naar ons microvoelende meldkamer de macroperceptie van Al Dat Is terugzendt -dat de meeste tijd ver boven en buiten ons beperkte vermogen is om het ondoorgrondelijke te doorgronden. Dit twee richting communicatie systeem kan in sommige opzichten vergeleken worden met het wereldwijde Internet dat zo overheersend is geworden in ons leven, vooral voor hen die leven in de meer welvarende delen van deze wereld.

Toch is dit Godnet -om maar een nieuw woord in te voeren- oneindig verfijnder dan de ruwe versie die we dagelijks gebruiken omdat het alle zielen op Aarde en door dit Universum verbindt in een gigantisch web van onderling verhelderend bewustzijn en wijsheid dat net onder de drempel van het dagelijks bewustzijn functioneert en dat onmiddellijk kan worden aangeboord op ieder moment om toegang te krijgen tot het oneindig grote kennisreservoir dat kan worden gedownload door onze intuïtie en kan worden vertaald naar onze huidige culturele concepten door middel van een perfect geslepen universeel vertaalsysteem dat we ook telepathie noemen.

Met zoveel kracht en wijsheid op het puntje van de uiteinden van ons bewustzijn, is het enigszins vreemd dat er zo weinig zielen op Aarde bewust en weloverwogen gebruik van maken om hun eigen spirituele vooruitgang te bevorderen en hen te begeleiden in hun dagelijkse dienstbare activiteiten in de geest van 'Allen voor Eén en Eén voor Allen' dat eeuwig weerklinkt in het hele Continuum. Echter, nu we op het punt staan te stijgen naar hogere harmoniën van de Schepping waar veel meer verfijnde onmiddellijke toegang tot het Godnet is een standaard gevoel in alle zielen, kunnen we nu al uitreiken naar dit nieuwe niveau van zielheid, eenvoudig doordat onze totale vibrerende zieltonaties steeds dichter het scheidingspunt naderen waar we allemaal spontaan zullen aansluiten op deze hoger frequenties van Liefde, die zoveel zielen uit de hogere echelons van de dimensionale schaal non-stop naar ons uitgestraald hebben ter bevordering van God's/Schepper Bron's plan voor dit kleine hoekje in Zijn oneindig grote Schepping.

De tijd is nu voor ons allemaal gekomen om in natura te reageren en onze schuld-aan-Liefde! te betalen ter compensatie van en in balans te brengen de aanzienlijke 'investeringen' die vrijgevig in ons zijn gedaan. Maar natuurlijk, dat is precies het doel van het Grote Spel van Ontdekking: om te gaan waar geen ziel ooit gegaan is, te genieten van de vrije wil die ons allen is gegeven - het gratis toegangsbewijs tot het genieten van de talrijke facetten van onze grenzeloze creativiteit als Eén met Al Dat is, en bewust terug te reflecteren naar de Bron de verwonderingen en het genot dat geoogst/ervaren is op deze Weg.

Zoals je je wellicht al herinnert, hebben we toegang gekregen tot een van de meest gebeerde en gekoesterde gronden van de uitbundige creativiteit van de Schepper, dit meest kostbare juweel van allemaal, deze blauwe parel van het Leven, stralend, pulserend met ontelbare cellen, ontelbare levensvormen uitdrukkend, allen begiftigd met verschillende graden van bewustzijn, allen verenigd in Eén Enkele Korf Geest van Liefde.

Deze komende zondag, tijdens onze gezamenlijke meditatie, laat onszelf voorstellen dat we drijven in de uitgestrektheid van de kosmische ruimte, naar beneden starend naar dit prachtige Wezen, terwijl we de perfecte schoonheid voelen van Liefe dat van alle universele richtingen toestroomt, de manier Vader/Moeder God kijkt naar het geweldige resultaat van eeuwen van geduldige arbeid, met zulk een oneindig diepe Liefde dat tranen slechts kunnen opwellen bij het zien van zo veel Vleesgeworden Pracht en Gratie… En laat ons denken en voelen, diep, gepassioneerd en waarachtig 'Ik hou van God… Ik ben God… Ik ben liefde…' en deze HerinneringsCode herhalen tot onze volledige toegang tot het Godnet is geactiveerd.

Dan, vanuit dit gezichtspunt, laat ons ons zien/voelen perceptie in staat stellen om hoog boven de Aarde te zweven en ons in staat stellen de visie van deze door God gezegende wieg van Licht, Leven en Liefde ons hele zielwezen te doordringen tot we Weten in onze lendenen en voelen in onze ontelbare cellen de ervaring van absolute eerbied voor dit juweel van perfectie, van gemanifesteerde goddelijke gratie en het laten leven in en door ons allen.

Op dat moment, als in een fractie van een seconde we die staat van opperste Genade en perfecte Zegening hebben bereikt, zullen we ook Weten dat de Gouden Poorten van de Hemel, de Deur naar Stijging, nu zijn geopend… laten we 'daar' blijven zolang als we willen, en dan nadat we teruggekeerd zijn naar onze dagelijkse 'realiteit', laten we doorgaan met het Leven lief te hebben… en Liefde te leven… voor het Hoogste Goed van Al… als Eén.


Voor meer informatie verwijzen je naar het materiaal dat geplaatst is door de Global Meditation Focus Group ophttp://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

JOUW HULP IN HET VERSPREIDEN VAN DEZE BOODSCHAP AAN ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTEL