Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

dinsdag 1 december 2015

Bericht van Cobra 30-11-2015, Event meditatie rapport / 01 December 2015


Bericht van Cobra 30-11-2015,
 Event meditatie rapport
01 December 2015

Onze Event meditatie was een enorm succes en we waren heel dicht bij het bereiken van de kritieke massa. Dragon bronnen hebben gecommuniceerd dat de positieve tijdlijn diep gestabiliseerd is, en de Resistance Movement heeft gecommuniceerd dat een enorme laag van strangelet en toplet bommen is verwijderd. Sinds de meditatie vinden er intense onderhandelingen achter de schermen plaats voor volledige openbaarmaking en voor complete en onconditionele overgave van alle cabal facties, inclusief de chimera.

Dankzij het succes van deze meditatie hebben de Lichtkrachten gevraagd om onze eerdere wekelijkse bevrijdingsmeditatie te veranderen

in wekelijkse Event meditatie elke zondag om 7 pm UT(red: in Nederland -wintertijd- 20.00 uur)

Het is geen toeval dat veel positief nieuws is vrijgegeven in een paar korte dagen na onze meditatie.