Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

vrijdag 4 december 2015

Bericht van Cobra, Wekelijkse Event Meditatie 04 December 2015


Bericht van Cobra,
 Wekelijkse Event Meditatie
04 December 2015

Het is nog steeds van het grootste belang dat zoveel mogelijk mensen meedoen met onze wekelijkse meditatie elke zondag. De Lichtkrachten hebben ons geïnstrueerd om de wekelijkse bevrijdingsmeditatie te veranderen in de Wekelijkse Event Meditatie, om de focus te veranderen van het proces van bevrijding, naar het zich zo spoedig mogelijk manifesteren van de Event.

Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht te gronden op het oppervlakte van de planeet, om het Licht grit te versterken dat nodig is om het proces van compressie doorbraak te bespoedigen. (red: Cobra = Compression breakthrough) Het aantal mensen dat deze meditatie doet is de enige meest beïnvloedende factor binnen de kracht van de oppervlaktebevolking om vaart te zetten achter de timing van de Event.

We doen deze meditatie altijd om 7 pm GMT elke zondag, ongeacht winter / zomertijd. (red: Nederland = 20.00 uur).  Je kunt hier 7 pm GMT converteren naar jouw lokale tijdzone:

Of hier:
Instructies:
1.    Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.
2.    Richt je intentie erop dat je deze meditatie gebruikt als een middel om het proces te bespoedigen naar openbaarmaking (disclosure) en de Event.
3.    Visualiseer een straal van Licht die uitstraalt van je Ziel Ster Chakra (20 cm. boven je hoofd) naar de Ziel Ster Chakra’s van iedereen die mediteert.

2e afb bij bericht 2015-10-23

4.    Visualiseer dat de nu collectieve straal van Licht zich uitbreidt in het energiegrit van de Aarde en zich verbindt met de Ziel Ster Chakra’s van elk bewust wezen op de oppervlakte van de planeet, onder de oppervlakte van de planeet, en door het hele zonnestelsel.
5.    Visualiseer dat alle wezens die zijn betrokken in de situatie op Aarde worden geharmoniseerd met het doel van het manifesteren van de openbaarmaking en de Event, zo snel als mogelijk is op een positieve manier.
6.    Visualiseer dat alle plasma strangelet en toplet bommen risicoloos worden verwijderd.
7.    Visualiseer dat alle andere exotische wapentechnologieën worden onthuld en dan zonder moeite worden verwijderd.
8.    Visualiseer volledige openbaarmaking, massieve intel vrijgaven over de aanwezigheid van buitenaardsen en geheime ruimteprogramma’s via de massa media.
9.    Visualiseer dat de Event plaatsvindt, eindelijk de planeet Aarde bevrijdend.

afb 2015-12-04

Als je daar behoefte aan voelt kun je verder gaan met mediteren met de voormalige Wekelijkse Bevrijdingsmeditatie (of specifieke delen van deze meditatie waartoe jij je voelt aangetrokken) nadat je de Wekelijkse Event Meditatie hebt beëindigd.

Je vindt hier de instructies:

De Youtube video voor onze nieuwe Wekelijkse Event Meditatie wordt snel gemaakt en gepost in mijn blog.

Overwinning van het Licht!

https://eventnl.wordpress.com/
Vertaald door Veronica