Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zondag 31 januari 2016

Gesynchroniseerde Wereld Meditatie voor Syrië Op 1 februari 2016 om 16.00 uur Met James Twyman / 31 januari 2016

Gesynchroniseerde Wereld Meditatie voor Syrië
Op 1 februari 2016 om 16:00 Nederlandse Tijd
Met James Twyman

31januari 2016Op 1 februari 2106 om 16:00 uur zullen miljoenen mensen deelnemen aan een van de grootste en belangrijkste gesynchroniseerde meditaties in de geschiedenis. James Twyman, De Vrede Troubadour, zal een Syrisch dorp binnenlopen, in het zicht van ISIS, samen met leiders uit het jodendom, het christendom en de islam, en een lokale Druzen leider, om gebeden van de vrede te zingen, terwijl miljoenen mensen de regio "Prikkelen" met harmonische energie. Kom, doe alsjeblieft met ons mee. Ga naar www.WorldPeacePulse.com  om je te registreren, en wij zullen je de exacte tijd van de meditatie sturen op 31 januari.