Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

woensdag 6 januari 2016

Video voor de Wekelijkse Event Meditatie / 06 Januari 2016


Video voor de Wekelijkse Event Meditatie
06 Januari 2016

Hier is de Nederlandstalige video met de instructies voor de Wekelijkse Event Meditatie elke zondagavond, in  NL om 20.00 uur (7pm GMT).

Stuur deze video alsjeblieft rond, plaats hem op je ‘social media’ en nodig iedereen uit om mee te doen; hoe meer mensen deze meditatie tegelijkertijd doen hoe krachtiger de energie die wij gezamenlijk uitzenden. De positieve effecten van gezamenlijke meditaties is wetenschappelijk bevestigd:


Wij zijn het er allemaal over eens dat het proces van de bevrijding van de planeet te lang duurt en hier is onze kans om gezamenlijk het proces te versnellen. Iedereen (99,9%) wil dat de wereld waarin wij leven er een wordt van Vrede en Liefde, maar wij moeten daar met zijn allen aan werken en niet wachten op anderen om het werk voor ons te doen.