Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

vrijdag 12 februari 2016

World sound healing dayzondag, 14 februari 2016 om 12 uur / 12 februari 2016


14th Annual


February 14, 2016

https://www.youtube.com/watch?v=8lBeJgNA4tU

Sluit je aan bij duizenden mensen over de hele wereld voor de 14e jaarlijkse World SOUND HEALING DAY op zondag, 14 februari 2016 om 12 uur (plaatselijke tijd in uw tijdzone), breng gedurende 5 minuten de toon voort met de "AAAAH", gecreëerd en geprojecteerd met de energie van compassie en liefde, waardoor we een sonische valentijn verzenden naar Gaia, onze Moeder Aarde.

Op dat moment, ga dan naar templeofsacredsound.org om het  vibrerende effect te versterken als we samen tonen voor Wereld harmonisatie, planetaire vrede en genezing . Ga naar Healing Sounds voor meer informatie.

Als je niet kunt tonen om 12 uur, dan zal  tonen op elk moment tijdens 14 februari 2016 bijdragen aan het creëren van een positieve verschuiving en verandering voor onze planeet op de World Sound Healing Day.

Het doel van de World Sound Healing Day is om:

1). Onze Planeet te healen!

2). Onze Wateren te healen!

3). Ons bewustzijn te verheffen!