CITAAT:
ER KOMT EEN DAG DAT DE GROTE OCEAAN IS UITGEDROOGD, VERGAAT EN NIET MEER BESTAAT, MAAR IK VERZEKER U DAT DE WEZENS DIE RONDDOLEN EN ZWERVEN, BEVANGEN IN ONWETENDHEID EN GEPLAAGD DOOR DE DORST OM TE LEVEN, GEEN EINDE ZULLEN VINDEN.

BOEDHA

vrijdag 12 februari 2016

World sound healing dayzondag, 14 februari 2016 om 12 uur / 12 februari 2016


14th Annual


February 14, 2016

https://www.youtube.com/watch?v=8lBeJgNA4tU

Sluit je aan bij duizenden mensen over de hele wereld voor de 14e jaarlijkse World SOUND HEALING DAY op zondag, 14 februari 2016 om 12 uur (plaatselijke tijd in uw tijdzone), breng gedurende 5 minuten de toon voort met de "AAAAH", gecreëerd en geprojecteerd met de energie van compassie en liefde, waardoor we een sonische valentijn verzenden naar Gaia, onze Moeder Aarde.

Op dat moment, ga dan naar templeofsacredsound.org om het  vibrerende effect te versterken als we samen tonen voor Wereld harmonisatie, planetaire vrede en genezing . Ga naar Healing Sounds voor meer informatie.

Als je niet kunt tonen om 12 uur, dan zal  tonen op elk moment tijdens 14 februari 2016 bijdragen aan het creëren van een positieve verschuiving en verandering voor onze planeet op de World Sound Healing Day.

Het doel van de World Sound Healing Day is om:

1). Onze Planeet te healen!

2). Onze Wateren te healen!

3). Ons bewustzijn te verheffen!