Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

vrijdag 29 april 2016

De Ziel van Vrouwen LIVE Webinar /Join James Twyman, Gary Zukav en Speciale Gasten /29 april 2016


De Ziel van Vrouwen LIVE Webinar
Join James Twyman, Gary Zukav en Speciale Gasten

29 april 2016

Gelooft u dat het tijd is om een dynamisch evenwicht tussen het Goddelijke Mannelijke en het Goddelijke Vrouwelijke te visualiseren? Heb je het gevoel dat dit de beste manier voor ons is om eindelijk onze visie op een evenwichtige en vreedzame wereld te realiseren?

Sluit je dan aan bij NY Times bestseller auteurs James Twyman en Gary Zukav, evenals speciale gasten Dr. Jude Currivan en het Dr. Maki Saionji Kawamura, voor een gesprek dat de wereld zou kunnen veranderen. Het webinar zal het bewustzijn van de opkomende goddelijk vrouwelijke wijsheid verhogen en waarom het belangrijk is voor onze wereld van vandaag in het creëren van een meer duurzame en evenwichtige wereld. Het zal ons ook voorbereiden op de Gesynchroniseerde Wereld Meditatie die plaats zal vinden op 14 mei op 08:00 PST. Miljoenen mensen zullen hun energie en gebeden richten op dit belangrijke onderwerp, terwijl de James, Gary, Dr. Jude en Dr. Maki meedoen met duizenden mensen op Mount Fuji in Japan.