Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

donderdag 7 juli 2016

Bericht van Cobra, 7 juli 2016, rapport over de Thailand ascentie conferentievrijdag / 07 juli 2016


Bericht van Cobra, 7 juli 2016, rapport over de Thailand ascentie conferentie
07 juli 2016

Hieronder vind je een kort verslag van Cobra over deze conferentie.

Maar eerst wil ik je er graag aan herinneren dat

vrijdag 8 juli 2016
is uitgeroepen tot de FULL DISCLOSURE DAG
Op deze dag mediteren en focussen wij allemaal op volledige openbaarmaking van alles wat voor ons verborgen is gehouden, op wereldvrede en op planetaire bevrijding.

Verspreidt deze oproep, zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen meedoen.

MET ONZE GEZAMENLIJKE KRACHT MAKEN WIJ HET VERSCHIL!

Power-to-the-People-300x197 

Cobra: Chiang Mai, Thailand, ascentieconferentie


De locatie van onze ascentieconferentie in Thailand was strategisch gekozen op een belangrijke ascentie vortex nabij Chiang Mai in Noord-Thailand.
De conferentie was een schitterend succes. Wij hadden een hele toegewijde en pure groep deelnemers, de meesten uit Azië. Op de conferentie waren vertegenwoordigers van veel “facties” aanwezig. De mensen in Azië staan heel erg open voor de Godinnenaanwezigheid en er is veel belangrijk werk gedaan op subtielere lagen van creatie. Wij waren niet alleen, onze sterren broeders en zusters waren met ons, en hier kun je dit ‘cloudship’ (wolkenschip) zien, die op de eerste dag van de conferentie verscheen boven onze conferentielocatie:

2016-07-07 Cloudship

Deze conferentie heeft veel belangrijke doorgangen voor de toekomst geopend.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica