CITAAT:
ER KOMT EEN DAG DAT DE GROTE OCEAAN IS UITGEDROOGD, VERGAAT EN NIET MEER BESTAAT, MAAR IK VERZEKER U DAT DE WEZENS DIE RONDDOLEN EN ZWERVEN, BEVANGEN IN ONWETENDHEID EN GEPLAAGD DOOR DE DORST OM TE LEVEN, GEEN EINDE ZULLEN VINDEN.

BOEDHA

dinsdag 5 juli 2016

Gezamenlijk interview Cobra / Corey Goode – deel 1, 13 mei 2016, door Rob Potter 20 mei 2016 / herplaatst 5 juli 2016


Gezamenlijk interview Cobra / Corey Goode – deel 1,
13 mei 2016, door Rob Potter
20 mei 2016 / herplaatst 5 juli 2016

Van de redactie: in dit interview wordt nog eens benadrukt dat de mens een enorme manifesterende kracht heeft, en wij worden opgeroepen deze kracht ook te gebruiken. 

“…. jullie hebben beiden gezegd dat wij een enorme kracht tot manifestatie hebben waarvan de cabal niet wil dat wij dat weten. Zij gebruiken zelfs technieken zoals programmering, scalar plasma golven, hersenspoel beelden, die ons tegen onszelf hebben laten werken.”

Cobra heeft zijn wekelijkse Event meditatie op zondagavond https://eventnl.wordpress.com/2015/12/04/bericht-van-cobra-4-december-2015-wekelijkse-event-meditatie/ (20.00 uur Nederlandse tijd) en Corey heeft een “Full Disclosure Project” opgericht, http://fulldisclosureproject.org. Allemaal middelen om ons te laten samenwerken voor het ultieme doel – de bevrijding van de planeet en de mensheid.

Ons wordt gevraagd om ons nu te gaan focussen op 

8 juli 2016
die is uitgeroepen tot de FULL DISCLOSURE DAG

Op deze dag mediteren en focussen wij allemaal op volledige openbaarmaking van alles wat voor ons verborgen is gehouden, op wereldvrede en op planetaire bevrijding. 
Verspreid deze oproep, zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen meedoen.


Want echt: 

MET ONZE GEZAMENLIJKE KRACHT MAKEN WIJ HET VERSCHIL!