Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zondag 18 juni 2017

Zomer Zonnewende Meditatie op woensdag 21 juni 2017 Verschuiving naar een Hogere Tijdlijn Prepare for change / 17 juni 2017

Zomer Zonnewende Meditatie op woensdag 21 juni 2017
Verschuiving naar een Hogere Tijdlijn
Prepare for change / 17 juni 2017

Het is tijd is gekomen voor alle Lichtwerkers op onze planeet om een uniforme actie te ondernemen!
Doe mee met de zomerzonnewende meditatie


Lichtwerker Eenheid is het enige wat we allemaal kunnen doen - samen - wat de positieve veranderingen die we allemaal willen met de snelheid van het licht naar onze Aarde zal brengen.

Een van de beste manieren waarop we Lichtwerker Eenheid kunnen bereiken, is door samen te mediteren om onze intentie te versterken om onze planeet te genezen en vrede te brengen voor haar mensen.

NODIG ALSJEBLIEFT ZOVEEL MOGELIJK MENSEN UIT ALS MOGELIJK IS OM ZICH AAN TE SLUITEN BIJ DEZE BELANGRIJKE MEDITATIE MET ONS!

Laten we 144.000 mensen of meer proberen te bereiken door andere groepen uit te nodigen die voor de bevrijding van de planeet werken, om deel te nemen aan deze zomerzonnewende meditatie!

Wanneer we onze meditaties synchroniseren, is er een veel sterker effect, omdat onze verenigde intentie uitgestuurd wordt naar het veld waar we onze realiteit samen creëren.

Prepare For Change heeft samengewerkt met COEO om een echt gesynchroniseerde wereldwijde meditatie in veel talen te creëren. Klik op de onderstaande link om toegang te krijgen tot deze meditatiepagina waar de begeleide meditaties automatisch beginnen te spelen op dezelfde exacte tijd over de hele wereld.


Wij willen allemaal vreugde, schoonheid, vrede, creativiteit en overvloed ervaren. En we willen dit ook voor al onze broeders en zusters op Planeet Aarde.

We zullen mediteren tijdens het moment van de Zomer Zonnewende - in het Noordelijk Halfrond is een tijd van overvloed, vruchtbaarheid en warmte van de zon - en verklaren onze intentie om deze mooie energie binnen te laten en uit te sturen naar de wereld om de gehele Aarde te voeden.If you are in California, this will beat  9:24 PM on June 20th.
If you are in New York, this will be at 12:24 AM on June 21st.
If you are in Taiwan this will be at 12:24 Pm on June 21st.
If you are in Japan this will be at 1:24 Pm on June 21st.
If you are in Central Europe this will be at 6:24 AM on June 21st

VERSIES IN ANDERE TALEN - EN BINNENKORT NOG MEER!

We leven op een ongelooflijk mooie planeet. En onze planeet heeft onze hulp nodig. Laten we ons verenigen, ondanks onze onenigheid, kijk voorbij onze eigen persoonlijke filters en ken de waarheid van de kern intenties van anderen.

Ongeacht uit welk land we vandaan komen, ongeacht welke taal we spreken, willen wij lichtwerkers allemaal dezelfde dingen zien en ervaren.

• Dat de schoonheid van de aarde en haar dieren beschermd is.

• Onze grotere, uitgebreide vaardigheden voor astrale reizen, telepathische communicatie en volledig gebruik van ons derde oog.

• Al onze kinderen zijn veilig van beschadiging / kwetsen.

• Alle mensen van de Aarde ervaren ware overvloed, en zijn vrij van honger, lijden en ziekte.

• Een einde aan geweld, spanningen en oorlogen veroorzaakt door manipulatie door de cabal en andere buitenmachten - in Noord-Korea - in Venezuela - in de Oekraïne - en overal op aarde.

• Mensen die tijd hebben om hun natuurlijke creatieve zelf te zijn, genieten van de Aarde, en leren de waarheid over de ware geschiedenis van de kosmos.

• Genezing voor alle mensen - genezing van misverstanden, lichamelijke genezing voor onze lichamen en geestelijke genezing voor onze harten en gedachten.

• Openbaarmaking van technologieën die het leven op Aarde verrukkelijk maken, nieuwe energie, nieuwe manieren om goederen te produceren die de Aarde niet schaden, nieuwe vormen van reizen en meer wonderen, die al meerdere geavanceerde beschavingen genieten, zowel in het Universum als in de Binnen Aarde.

• Officiële bekendmaking van bevindingen in Antarctica

• Groter contact met de positieve wezens die hier zijn om de Aarde te helpen en de mensen die op haar oppervlak leven.

MEDITATIE INSTRUCTIES:

1.     Gebruik je eigen techniek om jezelf tot een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2.     Verklaar jouw intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces van Ascentie te versnellen voor planeet Aarde en haar bewoners.

3.     Visualiseer een Lichtkolom die uit de Galactische Centrale Zon komt en  door alle Lichtpunten binnen ons Zonnestelsel en dan door jouw lichaam naar het midden van de Aarde.

4.     Visualiseer een andere Lichtkolom die uit het midden van de Aarde opstijgt, dan door jouw lichaam en naar boven in de lucht naar alle wezens van het Licht in ons zonnestelsel en ons Universum.

5.     Je zit nu in twee pijlers van licht, het licht stroomt tegelijkertijd naar boven en naar beneden. Houd deze pilaren van Licht actief gedurende enkele minuten.

6.     Visualiseer nu dit Licht als een regenboog vortex die zich uitstrekt over de gehele Aarde en dan door het hele Zonnestelsel, het controlesysteem oplossend en geluk, overvloed en uitgebreid bewustzijn brengend voor alle wezens op Aarde.

7.     Visualiseer genezing - en een einde aan al het geweld - voor de Aarde en al haar mensen, evenals voor alle fauna, flora, mineralen en devische koninkrijken die de Aarde met ons delen. Visualiseer dat mensen in alle conflictgebieden op de Aarde - Noord-Korea, Venezuela, Syrië, Congo, Oekraïne - hun wapens neerleggen en elkaar als broeders en zusters omarmen.

8.     Visualiseer volledige bekendmaking en vrijgave van alle informatie aan alle mensen op de planeet - informatie over de geheime ruimteprogramma's, de aanwezigheid van Buitenaardse beschavingen, geavanceerde technologieën en de manipulatie van de overheden en financiën van de wereld - zodat de mensen van de Aarde gemachtigd zijn Vreedzame en beslissende actie's te ondernemen volgens hun volledig geïnformeerde vrije wil.

9.     Visualiseer dat alle mensen van hun volle capaciteiten genieten - volledig psychisch, volledig telepathisch, geschikt voor astraal reizen, bilocatie, psychokinesis en meer. Visualiseer volledige communicatie met onze Sterrenbroeders en zusters.

10. Visualiseer alle mensen die werken met de Aarde Grids, de Nieuwe Atlantis Rasters, de Violette Vlam van St. Germaine en het Witte Vuur van AN om onze prachtige Planeet Aarde te genezen en te herstellen.

VREDE EN BEVRIJDING NU!

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl