Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

woensdag 6 september 2017

Portal 2012 5 september 2017 Situatie Update

5 september 2017
Situatie Update

De zwarte steen is opgelost, en alle primaire anomalie die daarmee samenhangt, wordt verwacht rond de tijd van de september equinox te worden verwijderd.

Wat er overblijft is wat er nog over is van de Yaldabaoth entiteit met toplet plasma bommen en plasma primaire anomalie in zijn lichaam.

De Yaldabaoth entiteit begint te beseffen dat zijn tijd bijna voorbij is en reageert zeer sterk op de toenemende inkomende energieën uit het Galactische Centrum. Dit is de reden voor extreem moeilijke energieën en situaties die velen, op dit moment, ondervinden.

De Archons en de Cabal misbruiken de opgewonden plasma van de Yaldabaoth entiteit om de sterkte van de plasma vortexen te verhogen om extreem weer te veroorzaken.




In India:


Ze hebben dit geprobeerd met orkaan Harvey:


Zij hadden gepland dat die orkaan een andere Katrina moest worden met duizenden slachtoffers, maar dankzij de kracht van het New Atlantis-grid hebben de Lichtkrachten de storm kunnen verzwakken, toen het aan land ging en daarmee de slachtoffers met meer dan 95% werden gereduceerd van wat de Cabal oorspronkelijk had gepland.

Ongelukkig met de resultaten, heeft de Cabal een andere orkaan (Irma) aangepast, die in Florida zeker gevolgen zal hebben als hij daar aan land komt.



De lichtkrachten hebben ons gevraagd om te mediteren om de orkaan Irma elke dag te verdrijven tot hij opgelost is.

We doen deze meditatie dagelijks om 12.00 uur EDT. Dit is gelijk aan 9:00 uur PDT in Los Angeles, 10:00 uur MDT in Denver, 11:00 uur in CDT in Chicago, 17:00 uur BST in Londen, 18:00 CEST in Parijs/Nederland en middernacht in Taipei:


Doe mee als je je daartoe geleid voelt.

Instructies :


1.Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen

2. Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces te versnellen van het brengen van harmonie en eenheid voor de planeet Aarde en zijn bewoners.

3. Visualiseer een kolom van Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, en die gaat door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel, door de verduisterde Zon en de Maan, en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.

4. Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst van het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en verder omhoog in de lucht naar alle wezens van Licht in ons Zonnestelsel en onze galaxy.

5. Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat tegelijkertijd zowel omhoog als omlaag stroomt. Houdt deze kolommen van Licht actief gedurende een paar minuten.

6. Visualiseer nu een zachtroze licht wat orkaan Irma oplost, waardoor het onschadelijk gemaakt wordt. Visualiseer dat dit zachtroze licht alle mensen en hun eigendommen beschermt in het pad van de orkaan. Visualiseer deze situatie op de meest positieve manier mogelijk.

Jullie moeten begrijpen dat deze planeet nu nog niet is bevrijd en de planetaire omstandigheden niet aanzienlijk zullen verbeteren voor het Event. Daarom is het nog steeds erg belangrijk dat we het nieuwe Atlantis-energie grid rond de wereld blijven versterken met cintamani stenen en meditaties.

Voordat ik deze update eindig, een beetje inspiratie:


Overwinning van het Licht


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl