CITAAT:
ER KOMT EEN DAG DAT DE GROTE OCEAAN IS UITGEDROOGD, VERGAAT EN NIET MEER BESTAAT, MAAR IK VERZEKER U DAT DE WEZENS DIE RONDDOLEN EN ZWERVEN, BEVANGEN IN ONWETENDHEID EN GEPLAAGD DOOR DE DORST OM TE LEVEN, GEEN EINDE ZULLEN VINDEN.

BOEDHA

zondag 25 februari 2018

Cobra: Gerichte Energiewapens, 24 februari 2018 + Meditatie / 25 Februari 2018


Cobra: Gerichte Energiewapens, 24 februari 2018
+ Meditatie
25 Februari 2018

Redactie: deze post van Cobra bevat een uitleg en een oproep om deze intel en het bewustzijn over gerichte energiewapens zo ver en breed mogelijk te verspreiden!

Verder een meditatie om te helpen het gebruik hiervan tegen te gaan.
Gerichte energiewapens zijn GEEN plasma wapens, het zijn GEEN scalar wapens. Het zijn fysieke wapens die elektromagnetische straling doorgeven:


Ze worden door de cabal gebruikt bij hun aanvallen op het ontwaakte deel van de menselijke bevolking:

Door burgerdoelen aan te vallen schenden de daders de vierde overeenkomst van Geneve en dit is een oorlogsmisdaad:


De daders zullen, zodra de planeet is bevrijd, worden vervolgd overeenkomstig het internationale burgerlijke en militaire recht.
Je kunt hier een gedetailleerde lijst vinden van intel bronnen over gerichte energiewapens


De wapens die het meest frequent worden gebruikt in aanvallen tegen burgers zijn sonische (geluid) lasers:Ze zijn gewoonlijk niet dodelijk, maar buitengewoon onplezierig.
Gevaarlijker zijn elektrolasers:


Zij worden gebruikt om hartstilstand (hartinfarct) op te wekken en om het doel te doden, deze doelen zijn vaak holistische artsen:De onderneming die deze dodelijke wapens produceert heet Applied Energetics:

Eerder heette het Ionatron:


De Lichtkrachten hebben gevraagd dat zoveel mensen als mogelijk is deze informatie en het bewustzijn over de gerichte energiewapens verspreiden en om de volgende meditatie te doen, zo vaak als je dat wilt:

1.Ontspan je lichaam, emoties en geest door je te focussen op je ademhaling of op elke andere manier die voor je werkt.

2.Visualiseer een draaikolk van briljant wit Licht die neerdaalt van de ziel ster chakra van de hele mensheid naar het energieveld en de persoonlijkheid van alle menselijke wezens, hen ontwakend voor de realiteit van het bestaan van gerichte energiewapens, en visualiseer dat dit bewustzijn zich als een bosbrand verspreidt door de massa media.

3.Visualiseer dat het gehele cabal middenkader weigert om nog langer gerichte energiewapens te gebruiken en dat zij leren om samen te werken en deel te nemen aan de menselijke gemeenschap op een constructieve manier. Visualiseer dat alle cabal leden die weigeren om hun gebruik van gerichte energiewapens op te geven van de planeet worden verwijderd, zo snel en effectief als mogelijk is. Visualiseer dat alle gerichte energiewapens zijn vernietigd en nooit meer opnieuw worden gebruikt.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica