Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zondag 11 februari 2018

Wereldwijde visualisatie voor een doorbraak - doe mee! / 11 januari 2018

Wereldwijde visualisatie voor een doorbraak - doe mee!
11 januari 2018

Beste lezer, 

We leven op een prachtige planeet. Er is zoveel liefde en schoonheid. Maar de machten die over de Aarde en ons regeren, de regeringen en de elite, lijken gewoon niet te willen doen wat goed is. Moeder Aarde produceert genoeg om tenminste 10 miljard mensen in vrede en overvloed te laten leven, maar al onze heersers kunnen alleen denken aan hoe ze hun macht kunnen behouden, conflicten en oorlogen kunnen creëren en ons meer en meer kunnen laten betalen. Door duistere broederschappen en geheime operaties negeren ze de wil van de mensen. Ze proberen ons in afhankelijkheid en angst te houden via de media die ze controleren. 

Is het geen tijd om dat te veranderen? Wordt het geen tijd dat WIJ beslissen hoe onze planeet wordt bestuurd? Het is makkelijker dan je denkt. Ja echt. Er is een natuurkundige wet waar je misschien al van gehoord hebt, die perfect is om dit oude en versleten paradigma te doorbreken waar de rijken de rest van ons overheersen. Deze wet wordt de "Wet van Aantrekking" genoemd. Het zegt dat alles waar je je op focust wat je wilt, en echt in je hart voelt, je naar jezelf toe trekt. Zoek het gewoon op op het internet of in de bibliotheek (lees bijvoorbeeld "The Secret"), er zijn vele, vele verhalen over mensen die hun leven op deze manier succesvol hebben veranderd. 


De manier om het te gebruiken, is door visualisatie. Wanneer je visualiseert wat je wilt, en je voelt de vreugde en doet ALSOF HET AL REEDS GEBEURD IS, zal het zich manifesteren.

Je kunt dit toepassen op jouw persoonlijke leven, maar ook voor het Hoogste Goed van onze planeet en de mensheid. Hoe meer mensen erop focussen, hoe sterker de energie wordt. De energie die door een groep mensen wordt uitgezonden, vermenigvuldigt zich, deze wordt sterker dan de som van die mensen. Neem niet alleen ons woord voor wat het is, het is wetenschappelijk bewezen. Bekijk gewoon een video die wij erover hebben gemaakt. Je kunt deze video hieronder vinden: 


Nu zijn er al veel groepsvisualisaties en meditaties geweest. Voor Wereldvrede bijvoorbeeld. Toch is er nog geen vrede. Werkten deze acties dan niet? Dat deden ze zeker! Je kon het zien in onze video. Het probleem is dat zodra de vreedzame energie zijn werk heeft gedaan, en als ondertussen de heersende machten in de tegenovergestelde richting blijven werken, alles weer teruggaat naar de oude situatie. Soldaten krijgen de opdracht de wapens weer op te nemen die ze hebben neergelegd, de misdaad stijgt opnieuw vanwege de moeilijke situatie waarin mensen zich nog bevinden, enz.

Daarom moeten we ons concentreren op iets dat niet ongedaan kan worden gemaakt. Nooit. 

En dat is: een DOORBRAAK. 

Maak je geen zorgen over waar je je precies op focust, energie is een intelligent iets, het zal zijn weg vinden. Zoals je in onze video kunt zien, wanneer mensen vrede visualiseren, nemen ook misdaden tegen mensen af, nemen verkeersongevallen af, nemen spoedbehandelingen in ziekenhuizen af ​​en stijgt de aandelenmarkt. Vrede is vrede, een doorbraak is een doorbraak. Energie weet waar te gaan. Als we ons concentreren op een doorbraak, zal het de zwakste schakel in de keten vinden die dit versleten paradigma nog steeds samenhoudt. En het zal het BREKEN. 

Wanneer genoeg mensen het visualiseren en echt in hun hart voelen, zal het gebeuren. Het kan de 6.578ste deelnemer zijn die het oude paradigma zijn laatste kleine duwtje geeft, of het kan de 10.234ste zijn, maar het zal breken. Gewoon afwachten.

Concentreer je op iets dat jou echt, heel gelukkig maakt. En voel het gevoel alsof het al gebeurd is. Of het nu Obama of Thrump is die de UFO-onthullingen aankondigt, dat vrije energie beschikbaar komt voor het publiek, een groot tv-station of een krant die onthult dat 9/11 een inside-job was, of iets anders belangrijks. Het komt allemaal neer op hetzelfde: het einde van de duistere gevestigde orde. Maak je keuze :) 

Het belangrijkste is de vreugde die je zou voelen als deze doorbraak net was gebeurd. Visualiseer bijvoorbeeld oorlog en honger, plaats makend voor vrede en overvloed, overal op onze planeet. Wanhopige kinderen krijgen nieuwe hoop. Stress en angst maken plaats voor geluk en tijd met je geliefden. Corrupte politici en ineffectieve medische zorg maken plaats voor inspirerende leiders en echte genezing. Toxisch voedsel en op olie gebaseerde industrieën maken plaats voor gezond voedsel en vrije energie. Al deze dingen BESTAAN al op onze planeet, maar worden nog steeds onderdrukt door het duistere systeem. Dat is waarom we een doorbraak nodig hebben. En we gaan het laten gebeuren! 

We gaan geen tijd en datum noemen voor ons allemaal om het te doen, we vragen jullie om het NU te doen. 

Het is niet belangrijk hoe lang je het doet, 5 seconden is genoeg. Het belangrijkste is dat je echt de vreugde van deze doorbraak voelt, alsof het al gebeurd was. Dat is genoeg om je eigen kleine (maar GROTE!) bijdrage aan de kwantummanieren toe te voegen waarmee de Wet van Aantrekking werkt. Samen maken we er een ENORME kracht van die deze wereld voor altijd zal veranderen, voor het welzijn van de mensheid. 


Ga alsjeblieft door, je hoeft het maar één keer te doen. Stop met wat je aan het doen bent (waarschijnlijk aan het lezen) en sluit je ogen. Stel je voor dat er Breaking News is over iets dat je al zo lang wilt laten gebeuren, en voel de vreugde die je op dat moment zou voelen. Visualiseer het ........... OP DIT MOMENT!!!!! 

Dat is het! Heb je daarvan genoten? Ons collectieve bewustzijn heeft net je stem geaccepteerd. Dank je. Jou bijdrage is toegevoegd aan een enorme golf van paradigma verschuivende energie die al over de planeet veegt. De wet van aantrekking zal ervoor zorgen dat het tot stand komt. 

Als je jou visualisatie hebt gedaan, komt nu het tweede belangrijke deel. Dit project werkt via het principe 'iedereen kent iedereen'. Er wordt gezegd dat je binnen zes keer na het doorsturen elke persoon op aarde kunt bereiken. Daarom vragen we je deze e-mail door te sturen naar IEDEREEN in jouw adresboek, waarvan je denkt dat deze wil deelnemen aan deze actie. Door dit te doen, kunnen we een enorm lichtleger creëren, zelfs op één dag! 

Heel erg bedankt voor jou deelname aan deze actie. Moeder Aarde en wij allemaal die verlangen naar vrede en harmonie, net als jij, zullen je dankbaar zijn. En voor alle anderen die meededen, omdat we dit SAMEN aan het doen zijn! Stuur deze e-mail nu door. Stel het niet uit, NU is het moment.

Dank je!!! 

Adriano, Boogy, Guillermo, Jimena, Ale, Teddy, Eduardo, Cristian, Kiki, Stephan, Martin, Ute, Alain, Luísa, Kees, Alexandre, André, Winny, Milna, Puk, Per, Cagga, Diana, Dana, Gertie, Mara, U2awaking, Camelia, Gloria, Steve, Krystal, Elizabeth, Livia, Siniša, Leif, Sorin, Danusa, Yonghun, Takuya, Toni, Gloria, Charlotte, Guillermo, Maja, Zeljka, Haim, Claudio, Bénédicte, Stella, Darko, Slava, Javier, Michelle, Louise, Anneliese, Casandra, Eniko, Tauno, Pierre, Paco, Light River, Edward, Marijana, Petra, Alessandro, Martien, Ine, Corry, (voel je vrij om jouw naam toe te voegen).

PS.  Nadat het paradigma is verschoven, kunnen we onze collectieve kracht gebruiken voor andere doelen. Zoals het schoonmaken van onze planeet, het helpen van mensen in nood, enz. Als je ook mee wilt doen aan deze acties, laat dan je naam achter op onze website VisualizeDaily.com