Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

woensdag 14 maart 2018

Lente-Zonnewende ~ Pasen ~ Ishtar ~ Terugkeer van de godin + het belang van het nu dagelijks mediteren + 20 maart-meditatie / 14 maart 2018 / door Therese Zumi Sumner

Lente-Zonnewende
 ~ Pasen ~ Ishtar ~ Terugkeer van de godin + het belang van het nu dagelijks mediteren + 20 maart-meditatie
14 maart 2018 / door Therese Zumi Sumner


TZ hier: dit is nu belangrijk. Na het lezen van Untwine's uitleg over de connectie tussen Godinnenenergie: de Zonsopgang en de Lente Equinox, zou ik iedereen willen aanraden om naar de massameditatie link hieronder {die hij biedt} te gaan en de informatie daar te lezen. Hoshino en vrienden hebben de twee zeer eenvoudige meditaties die Cobra ons onlangs in een eenvoudige toegevoegde tekst gaf. Hun advies is:


Godinnenmeditatie 22:30 uur elke dag en 0:30 uur op zondag

 

Als je het verlangen hebt om op dit belangrijke moment hulp te bieden bij het verankeren van de Godinnen / Goddelijke Moeder Energy op Gaia ter voorbereiding op de Golf van Liefde, is er waarschijnlijk niets beters dat je zou kunnen doen. 10-15 minuten tijd per dag is alles wat je nodig hebt. Namaste Therese

 

♥ PS: Je kunt ook de Goddess Spiral Meditation doen wanneer je maar wilt!


Zoals ik in mijn vorige bericht al zei, is de lente-equinox een krachtig moment voor de energie van de godin, wanneer nieuw leven door de godin wordt geboren:

"Er is één stap in de cyclus die vooral belangrijk is voor de energie van Godinnen: de Zonsopgang, Lente-equinox. De Godin is degene die op allerlei mogelijke manieren nieuw leven baart.

Etymologie en fonetiek hebben hier veel aanwijzingen over. Dit is de tijd van Pasen, dat is Godin Ishtar. De zon komt op in het oosten, samen met de East Star / Ishtar: Venus is de eerste ster die 's ochtends in het oosten opkomt, daarom wordt het de EastStar genoemd, of werd het ook Lucifer genoemd (dat woord verwijst oorspronkelijk naar Venus ), wat letterlijk in het latijn betekent, de Lichtbrenger, omdat de Godin Venus het nieuwe leven brengt zoals de planeet Venus het nieuwe Licht in de ochtend brengt. Het woord 's ochtends, van Germaanse morgen, is een andere godinnennaam: Morgan LeFay. Morgan betekent etymologisch geboren uit de zee, het water van het nieuwe leven dat geboren wordt, net zoals het Griekse equivalent voor Ishtar / Venus Aphrodite is, wat ook letterlijk betekent geboren uit de zee. "

De tijd van Pasen is tijdens de lente-equinox, zoals het was volgens de oude Keltische kalender, genoemd naar hun godin Ostara of Eostre, die namen of aspecten zijn van godin Astara / Isis / Ishtar / Venus / Aphrodite. 

Het ei symboliseert duidelijk dit nieuwe leven dat geboren wordt, vooral omdat de eivorm gebaseerd is op een gouden verhouding. Het konijnensymbool heeft verschillende betekenislagen, een ervan is dat er een konijnenvorm op de maan is (die de energie van de Godin overdraagt):


Dit nieuwe leven dat wordt geboren is ook de terugkeer van de godin zelf. Dus zou ik mensen willen uitnodigen om de Return of Goddess-meditatie te doen op de Lente-equinox, 20 maart, op het moment van zonsopgang en / of wanneer dan ook:Dit kan gedaan worden in aanvulling op andere gesynchroniseerde meditatie die op het blog We Love Mass Meditation wordt geplaatst, voor de exacte tijd van de Equinox.

Overwinning van de godin vertaling: mensenwordenwakker.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


Alvast bedankt, Ine & Martien