CITAAT:
ER KOMT EEN DAG DAT DE GROTE OCEAAN IS UITGEDROOGD, VERGAAT EN NIET MEER BESTAAT, MAAR IK VERZEKER U DAT DE WEZENS DIE RONDDOLEN EN ZWERVEN, BEVANGEN IN ONWETENDHEID EN GEPLAAGD DOOR DE DORST OM TE LEVEN, GEEN EINDE ZULLEN VINDEN.

BOEDHA

maandag 30 april 2018

Frequentie van de Week: ESSENTIE / Week van 29 april - 5 mei 2018 / Janosh

Frequentie van de Week:

ESSENTIE

Week van 29 april  - 5 mei 2018 / Janosh

Iedere week delen wij een frequentie die je helpt bij je persoonlijke/spirituele groei. Deze helpt je tevens om je te verbinden met het collectief bewustzijn. Wij geloven in de kracht van verbinding en het gegeven dat we op onbewust niveau allemaal met elkaar verbonden zijn. Stem je daarom af op de Frequentie van de Week en voel je gedragen door de heersende energie van dit moment.


ESSENTIE: Je bent onzeker over je toekomst. De angst om te verliezen wordt steeds groter. Doordat je herhaaldelijk in teleurstellende situaties terechtkomt, ben je ongeduldig geworden en overweeg je om rigoureuze maatregelen te nemen. Overhaaste beslissingen zijn echter niet de oplossing. Daarmee creëer je extra spanning en dreig je te verwoesten wat je hebt opgebouwd. 

Haal de druk van je schouders door even afstand te nemen. Stop de informatiestroom van buitenaf en herinner je hoeveel sterker je bent zonder afleiding. Verspil geen energie aan het beargumenteren van je keuzes. Iets voelt goed of niet; meer informatie heb je niet nodig.

De frequentie van Essentie helpt je om het vertrouwen in jezelf te herstellen door alle ruis om je heen te laten verdwijnen.