Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

donderdag 12 april 2018

Vertel dit verder! VREDESMEDITATIE in de nacht van 15 naar 16 april 2018 / 11 April 2018


Vertel dit verder! VREDESMEDITATIE in de nacht van 15 naar 16 april 2018
om 03.57 uur
11 April 2018

Het is weer tijd om in actie te komen! Het is tijd om de bestemming van onze eigen wereld in onze eigen handen te nemen. Wij zijn het er allemaal mee eens dat het proces van het bereiken van planetaire vrede veel te lang duurt. Hier is onze kans om collectief het proces te versnellen. Daarom gebruiken wij de gelegenheid van de Nieuwe Maan op 15/16 april om een portaal te creëren waardoor wij het energieveld rondom de planeet zullen balanceren.

Wij doen deze meditatie om de negatieve effecten van de militaire escalatie tegen te gaan die nu plaats vindt in Syrië:


Zeg dit voort! Deel het wereldwijd! Plaats het alsjeblieft op je websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om met ons mee te doen. Als je een alternatieve media outlet kent kun je het daar naar toe sturen. Je kunt een Facebook groep creëren voor jouw lokale groep of mensen die dit doen in jouw deel van de wereld. Wij hebben ook een hoofd Facebook groep nodig voor deze gebeurtenis. Je kunt hier een video over maken en het op Youtube plaatsen.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten bevestigd die massa meditaties hebben op de menselijke gemeenschap, dus ieder van jullie die zal deelnemen aan deze meditatie kan feitelijk helpen om de Event dichter bij ons te brengen:


Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op de oppervlakte van de planeet te gronden om het Lichtraster te versterken wat nodig is om het proces van het bereiken van planetaire vrede te versnellen. Het aantal mensen dat deze meditatie doet is de enige meest invloedrijke factor binnen de macht van de oppervlakte mensenbevolking om het proces te versnellen.

Wij zullen deze meditatie doen op het exacte moment van de Nieuwe Maan in de nacht van 15 naar maandag 16 april om 03.57 uur NL-tijd

Op Cobra’s blog vind je bovenaan  in de rechterkolom een teller die aftelt tot het exacte moment.

(9:57 pm Eastern Daylight Time (EDT). This equals 9:57 am CST on Monday April 16th in Taipei, 3:57 am EET on Monday in Cairo, 3:57 am CEST on Monday in Paris, 2:57 am BST on Monday in London, 9:57 pm EDT on Sunday in New York, 8:57 pm CDT on Sunday in Chicago, 7:57 pm MDT in Denver and 6:57 pm PDT in Los Angeles on Sunday, April 15th

Hier kun je de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone checken:

Instructies:

1. Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2.Richt jouw intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces te versnellen van het brengen van vrede voor planeet Aarde en zijn bewoners.

3.Visualiseer een kolom van Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, dan door alle wezen van Licht gaat binnen ons zonnestelsel, en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere kolom van Licht die omhoog rijst van het centrum van de Aarde, omhoog door jouw lichaam en omhoog de lucht in naar alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en onze galaxy. Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat zowel omhoog als omlaag stroomt, tegelijkertijd. Houdt deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.

4.Visualiseer nu een Violette Vlam die de Syrië vortex zuivert en zijn energieveld op plasma, etherische en astrale lagen. Visualiseer dan dat deze Violette Vlam zich uitbreidt door het hele Midden-Oosten en het zuivert. Breidt het dan zelfs nog verder uit totdat het de gehele planeet omhult, zijn energieveld zuivert op de plasma, etherische en astrale lagen.


5.Visualiseer nu een zachtroze helende goddelijke vrouwelijke energie die alle mensen in Syrië geneest en vrede in het land brengt. Visualiseer dat dit zachtroze Licht Syrië beschermt. Visualiseer dat deze goddelijke vrouwelijke energie de geesten en harten geneest van alle mensen wereldwijd die zijn betrokken bij het Syrië conflict. Visualiseer dan dat deze goddelijke vrouwelijke energie zich uitbreidt door het hele Midden-Oosten en alle mensen daar geneest. Breidt het dan zelfs verder uit totdat het de gehele planeet omhult, alle levende wezens op de planeet geneest.

De Godin wil Vrede en er zal Vrede zijn!

Houdt dit blog in de gaten voor updates over de Vredesmeditatie.

N.B. Wanneer je meer informatie wilt over de Violette Vlam, klik dan op deze link en ga naar het kopje “zelfhulpmeditaties en protocollen”.

Vertaald door Veronica