CITAAT:
ER KOMT EEN DAG DAT DE GROTE OCEAAN IS UITGEDROOGD, VERGAAT EN NIET MEER BESTAAT, MAAR IK VERZEKER U DAT DE WEZENS DIE RONDDOLEN EN ZWERVEN, BEVANGEN IN ONWETENDHEID EN GEPLAAGD DOOR DE DORST OM TE LEVEN, GEEN EINDE ZULLEN VINDEN.

BOEDHA

zondag 13 mei 2018

Frequentie van de Week: INNERLIJKE VRIJHEID Week van 13 - 20 mei 2018 / Janosh

Frequentie van de Week:
INNERLIJKE VRIJHEID
Week van 13  - 20 mei 2018 / Janosh


INNERLIJKE VRIJHEID: Je voelt je gevangen. Niet vrij om te doen wat te verwelken. In verschillende situaties ervaar je tegenwerking en dit zorgt ervoor dat alles je energie kost en dat de dingen waar je van geniet, geniet, moeizaam verlopen. Je begrijpt niet waarom dit gebeurt. Je voelt alleen dat het een gevoel van frustratie achterlaat. Het lijkt wel of je niks goed kunt doen en dat je constant op je breet moet passen.

Weet dat de oplossing niet buiten jou te vinden is. Je mag niemand de schuld geven van de strijd waar je bent opnieuw in verwikkeld raakt. Eerst zal er iets in jou moeten veranderen. Je bent degene die het moet laten weten. Wat wil je wel? Wat wil je niet? Stel je niet afhankelijk op, maar wees duidelijk. Stap uit de rol van het slachtoffer en treed naar buiten met wat jij graag wilt.

De frequentie van Innerlijke vrijheid helpt je open en eerlijk te laten wat je voelt en waar te zijn, zonder de angst dat je daar op afgerekend wordt.