Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zondag 13 mei 2018

Frequentie van de Week: INNERLIJKE VRIJHEID Week van 13 - 20 mei 2018 / Janosh

Frequentie van de Week:
INNERLIJKE VRIJHEID
Week van 13  - 20 mei 2018 / Janosh


INNERLIJKE VRIJHEID: Je voelt je gevangen. Niet vrij om te doen wat te verwelken. In verschillende situaties ervaar je tegenwerking en dit zorgt ervoor dat alles je energie kost en dat de dingen waar je van geniet, geniet, moeizaam verlopen. Je begrijpt niet waarom dit gebeurt. Je voelt alleen dat het een gevoel van frustratie achterlaat. Het lijkt wel of je niks goed kunt doen en dat je constant op je breet moet passen.

Weet dat de oplossing niet buiten jou te vinden is. Je mag niemand de schuld geven van de strijd waar je bent opnieuw in verwikkeld raakt. Eerst zal er iets in jou moeten veranderen. Je bent degene die het moet laten weten. Wat wil je wel? Wat wil je niet? Stel je niet afhankelijk op, maar wees duidelijk. Stap uit de rol van het slachtoffer en treed naar buiten met wat jij graag wilt.

De frequentie van Innerlijke vrijheid helpt je open en eerlijk te laten wat je voelt en waar te zijn, zonder de angst dat je daar op afgerekend wordt.