Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

maandag 21 mei 2018

Nieuwsbrief, Gastenboek, de nieuwe wet Privacy Bescherming (AVG) / Maandag 21 mei 2018

Nieuwsbrief, Gastenboek, de nieuwe wet Privacy Bescherming (AVG)


Maandag 21 mei 2018

Lieve mensen, lezers van mensenwordenwakker,

Al geruime tijd ondervinden wij problemen met onze nieuwsbrief. Helaas kunnen wij daar zelf niets aan veranderen, simpelweg omdat dit enkel opgelost kan worden door Feedburner.com die het programma voor gebruik in blogs aanbied. Helaas hebben wij hier te maken met een automatisch programma, waar geen mensenhand aan te pas komt.

Vanaf 25 mei a.s. zal de nieuwe wet Privacy Bescherming (AVG) in werking treden. Wij en u zeer waarschijnlijk ook, weten precies wat er allemaal gebeurt met alle gegevens in programma's/aps/widgets etc. van Google/Blogger en anderen die wij gebruiken op onze blogs, zoals b.v. het contactformulier en de Nieuwsbrief en het Gastenboek, want dit zijn juist de programma's waar privé-informatie wordt opgeslagen, en het is geen geheim wat daarmee gebeurt?. Het zijn dus wederom de handelaren in privé informatie die goedwillende mensen willen betichten van iets wat zij zelf doen.

Vanzelfsprekend willen wij u en zeker ook onszelf beschermen tegen deze z.g.n. privacy bescherming wet, wetende dat het bedoeld is om onrust te zaaien en zo ons onze privacy totaal af te nemen.

Met pijn in ons hart is het dat wij jullie vertellen, dat de Nieuwsbrief, Gastenboek zullen verdwijnen om de mogelijkheid van onderschepping van privégegevens door derden van jullie allen zo veel mogelijk te limiteren.

Ook al zal het er allemaal niet gemakkelijker op worden, gaan wij gewoon door met ons werk, met of zonder gastenboek en nieuwsbrief. Lieve mensen, het gaat uiteindelijk niet om een nieuwsbrief of gastenboek, maar om de Belangrijk Boodschappen die wij en jullie ontvangen en willen blijven ontvangen.

Het is zoiets als een IPhone waar je geen foto's mee mag maken, gelukkig kun je er altijd nog mee bellen.

Het zijn niet de mensen die iets te verbergen hebben, maar de EU. Is dit een oordeel of een feit?

In Liefde & Licht, Martien & Ine