CITAAT:
ER KOMT EEN DAG DAT DE GROTE OCEAAN IS UITGEDROOGD, VERGAAT EN NIET MEER BESTAAT, MAAR IK VERZEKER U DAT DE WEZENS DIE RONDDOLEN EN ZWERVEN, BEVANGEN IN ONWETENDHEID EN GEPLAAGD DOOR DE DORST OM TE LEVEN, GEEN EINDE ZULLEN VINDEN.

BOEDHA

zondag 1 juli 2018

Frequentie van de Week: PASGEBOREN-TIJD / Week van 1 Juli - 7 Juli 2018 / Janosh


Frequentie van de Week:

PASGEBOREN-TIJD

 
Week van 1 Juli - 7 Juli 2018 / Janosh

PASGEBOREN-TIJD: Er is geen weg meer terug: de laatste fase van onze evolutie is begonnen. Dit is de periode waarin we worden ingewijd in een nieuw bewustzijn. Veel mensen kiezen onbewust voor de schaduwkant van dit proces en ervaren bijwerkingen die steeds sterker toenemen. Vermoeidheid, onrust, pijn, verdriet, afgunst; willen we ervan af, dan moeten we het licht tegemoet treden door te erkennen en herkennen wie we werkelijk zijn.

Het oordeel over onszelf en de ander dienen we los te laten, zodat we groeien naar heelheid. Pas dan komen we bij onze grootste kracht en kunnen we alles creëren wat we willen. De bevrijding ligt in het verhogen van je frequentie door je mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen. Het vereist dat we veel liefde voor en geduld met onszelf hebben. De tijd is nu om te gaan luisteren naar je gevoel, in plaats van het weg te drukken.

De frequentie van Pasgeboren Tijd helpt je om je mannelijke en vrouwelijke energie te synchroniseren en je algehele frequentie te verhogen.