CITAAT:
ER KOMT EEN DAG DAT DE GROTE OCEAAN IS UITGEDROOGD, VERGAAT EN NIET MEER BESTAAT, MAAR IK VERZEKER U DAT DE WEZENS DIE RONDDOLEN EN ZWERVEN, BEVANGEN IN ONWETENDHEID EN GEPLAAGD DOOR DE DORST OM TE LEVEN, GEEN EINDE ZULLEN VINDEN.

BOEDHA

vrijdag 27 juli 2018

Vanavond 27 juli: meditaties bij de Volle Maansverduistering – NL tijd 21.30 uur / Door eventnl

Vanavond 27 juli: meditaties bij de Volle Maansverduistering – NL tijd 21.30 uur


Door eventnl

We Love Mass Meditation heeft de onderstaande post gepubliceerd: het beschrijft een aantal gezamenlijke meditaties die in de middag en de avond van 27 juli - de dag van de volledige Volle Maansverduistering - kunnen worden gedaan om onszelf en de planeet te genezen. Er is eerst een beschrijving van de energieën rondom deze maansverduistering, waaronder uitleg van Untwine. Vervolgens een beschrijving van de verschillende meditaties en links naar geleide audio's.

Vandaag is de tweede volledige maansverduistering van 2018, na die in januari. Dit zal de eerste centrale maansverduistering zijn sinds 15 juni 2011. Aangezien het zal plaatsvinden nabij 'apogee' (red: het verst weg van de Aarde), zal deze verduistering ook de langste volledige maansverduistering zijn in de 21e eeuw. Dit gehele verduistering zal vier uur duren, waarbij het zwaartepunt ongeveer 103 minuten zal duren.Meer lezen >>>