Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

vrijdag 28 maart 2014

Tsunami van Liefde Meditatie 25 Maart 2014 / Linda Dillon

Tsunami van Liefde Meditatie
Voel je de Liefde Tussen de Woorden?
25 Maart 2014 / Linda Dillon


Groeten, Ik Ben Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek "The New You and The Great Awakening". Ik ben hier vandaag om samen met jullie door de meditatie heen te lopen om jullie te helpen verankeren en te helpen het anker te zijn voor de Tsunami van Liefde van de Moeder.

De Tsunami van Liefde van de Moeder is het geschenk van de Liefde van de Moeder, van de Goddelijke Bron/de Ene/Liefde dat naar deze planeet gestuurd wordt om ons met ons Ascentieproces te helpen, om ons naar een hoger octaaf en naar een nieuwe staat van Zijn te brengen.

Het is een ongelooflijke tijd om in leven te zijn en dit geschenk helpt ons met de vervulling van onze missie en ons doel, het is waar we op gewacht hebben, het is waar we voor gebeden hebben, het is waar we om gevraagd hebben en het is een fenomenaal geschenk. Sommigen van ons hebben zich vrijwillig aangeboden, eonen geleden, om de ankers te zijn voor wanneer deze energie op de planeet begon te stromen. Maar ongeacht of wij een vroeg anker zijn of naar de thuisbasis glijden, wij allemaal, de gehele mensheid, zal dit geschenk van Liefde ontvangen, zal helemaal en compleet, volledig, door deze golf van Liefde gepenetreerd worden. Dus laat ons beginnen:

Hoe wij deze meditatie beginnen is door onszelf naar de 13de Octaaf te brengen. De 13de Octaaf is een plaats, een staat van zijn, van Goddelijke Vereniging. Het wordt in en met het Hart van de Ene verankerd; het is Thuis zijn. Voorheen moesten we sterven om feitelijk deze situatie te hebben, deze staat van zijn, maar dit is een geschenk dat de Raad van Liefde ons gegeven heeft, en het is één van de primaire dingen waarom ik hier op Aarde ben.

Dus, hoe gaan we naar de 13de Octaaf? Wel, er is een download, een volledige meditatie op de Raad van Liefde Website (Engelstalig), en ik zou er sterk bij jullie op aan willen dringen, de Raad zou er sterk bij jullie op aan willen dringen, om die meditatie te downloaden en het iedere dag te doen.

Maar wat ik met jullie ga delen terwijl we met de Tsunami meditatie beginnen is de Mantra Mudra. Dus hoe we beginnen is door onze handen tegen elkaar te plaatsen, vingertop tegen vingertop, gekromd/gecupt, en door drie keer met onze tong te klakken, en een vierde keer voor Gaia.

Dus sluit je ogen … Klak … de eerste klak brengt jou in/naar jouw heilige tempel, jouw heilige ruimte. Klak … bij de tweede klak ga je bij de heilige gouden spiraal omhoog welke omringd en gedragen wordt door Aartsengel Gabrielle. Klak … bij de derde klak ben je verankerd en ben je in het hart van de Ene geplaatst, Moeder/Vader/Ene. Nu de vierde klak … Klak … dit is om jou ook stevig in het hart van Gaia te verankeren. Tijdens deze tijd van verandering, tijdens deze tijd van Ascentie, van wording en de verschuiving, hoe het ook is dat je het gewaarwordt, is dat het belangrijk is dat wij stevig verankerd zijn, consistent, in het hart van Gaia; we willen niet daarbuiten in de vrije ruimte drijven. Dus dit is hoe wij deze meditatie beginnen.

Het is ongebruikelijk voor een meditatie om een staande meditatie te zijn (als het niet anders kan, mag deze ook zittende gedaan worden), maar deze meditatie voor de Tsunami van Liefde is dat en dat is aldus zodat de energie door jou heen kan gaan, en aan de achterzijde jou kan verlaten, het komt aan de voorzijde binnen en gaat er aan de achterzijde weer uit. En dus, hiervoor begin je door te gaan staan … en houd je vast, houd je vast aan een bureau, een tafel of een stoel of je bed wat daar ook maar is, omdat wat ik ontdekt heb is dat de energie zo sterk en krachtig is dat jij je een beetje wiebelig of ongelijkmatig voelt. Dus, houd je vast!

Zo, sluit je ogen terwijl we beginnen … en voel jezelf in jouw hart drijven en verankeren, in jouw prachtige drievoudige-vlam bestaande uit de Blauwe Diamant van de Moeder, de Gouden Diamant van de Vader, en jouw eigen unieke, prachtige goddelijke zelf, de Roze Diamant daar precies middenin.

Nu, laten we beginnen door een mooie diepe ademhaling te nemen van het Overzichtelijkheids geschenk van de Moeder, dat prachtige aquamarijne blauwe topaas, en adem het in, in via jouw neus, en voel jezelf bij de uitademing dieper in jouw hart gaan, je in jouw hart verankerend, steeds duidelijker/overzichtelijker wordend. De Moeder heeft dit geschenk van Haar overzichtelijkheid verankerd zodat wij kunnen zien en gewaarworden en begrijpen wat er gebeurd is in de afgelopen paar maanden. Dus, adem die blauwe topaas in en veranker het in jouw hart.

Adem nu het geschenk van Zuiverheid van de Moeder in, dat zachte, witte licht dat vervaagt in/naar de heldere, zuivere energie, in/naar die zuiverheid en breng het in jouw hart en ga dieper, dieper dan je ooit gegaan bent. Met deze uitbreiding van energie ben je volledig capabel om dieper te gaan en je bent veilig en beschermd en vergezeld, niet alleen door de Moeder maar ook door de Aartsengelen, de Geascendeerde Meesters, de Raad van Liefde, het Gezelschap van de Hemel. Voel jezelf nu drijven terwijl wij ons voorbereiden om te engageren en te ontvangen en de Tsunami van Liefde toe te staan bij ons binnen te komen.

Ga naar het strand, naar jouw favoriete oceaan. Het is een heldere, zonnige dag. Ga naar de rand van het water en voel de warmte en de koelte van het zand onder jouw voeten, tussen je tenen. Een ieder van ons zal een andere plaats om te staan kiezen terwijl wij de Tsunami verankeren en ontvangen. Dus, terwijl je bij de rand van het water staat beslis jij of je eenvoudig daar wilt blijven staan, of dat je enkeldiep gaat, of kniehoogtediep, of borstdiepte, maar het is waar jij je comfortabel voelt. En als je deze meditatie herhaald kan het zijn dat je ergens anders staat. Velen van ons zullen naar de diepste gedeeltes van de oceaan gaan, de Mariana sleuf, waar we de subtiele verschuivingen in de energie kunnen voelen, waar we kunnen beginnen de tektonische platen van Liefde gewaar te worden die beginnen te verschuiven als die Tsunami van Liefde naar boven begint te komen en naar beneden gaat, en in beweging begint te komen als snelle stromingen in ons ware wezen. Dus, positioneer jezelf.

Nu, de begeleiding van de Moeder voor ons is om onszelf te zien als een transparant scherm. Dus zie en voel jouw volledige energiegebied, niet slechts jouw fysieke vorm maar ook jouw etherische lichamen, jouw causale lichamen, mentaal, emotioneel, helemaal daarbuiten, en deze dagen, wij allemaal, met deze uitbreidingen, zijn echt groot. Dus zie jezelf verschuiven van je lieve zelf in/naar dit wonderbaarlijke zuivere scherm van energie, het scherm is een vorm van het raster … het is jouw raster. Dus zie die verschuiving van dit zeer fijne, fijne scherm en verzeker je ervan dat jouw voeten stevig in het koraal verankerd zijn, in het zand en in het zeewier en de dieptes van de oceaan. En haal adem, adem blauw, adem het Blauw van de Moeder en bedank jezelf voor het hier zijn in deze ongelooflijke tijd.

Voel hoe de stromingen, de zachte golven, jou beginnen te penetreren, door jou heen beginnen te stromen, van de voorzijde van jouw lichaam naar de achterzijde, en begrijp dat niemand van ons deze oefening, deze onderneming, alleen doet. Wij doen het als een vorm van eenheid en gemeenschap. Dus, als je deze stroom begint te voelen, steek je handen uit en voel degenen die naast jou staan, jouw vriend(in), jouw geliefde, Aartsengel Michael, Gabrielle, de Moeder. Pak elkaars handen vast terwijl wij Gaia geheel omcirkelen, terwijl wij verankeren als Wegwijzers, als Pilaren, als Poortopzichters, als Lichtwerkers, als Liefdehouders, als wij gezamenlijk, hand in hand in hand, deze energie van de Tsunami van Liefde van de Moeder beginnen te ontvangen en te verankeren.

Dus neem een moment en voel wiens hand het is die je vasthoudt en nogmaals, dit mag veranderen iedere keer dat je deze meditatie doet, wat een deel zou moeten worden, zou kunnen worden van jouw dagelijkse ritueel. En haal adem.

Nu, voel die stroming van Liefde, van gelukzaligheid, van extase, van zoetheid, van vriendelijkheid, de sterkste en de zachtste, door jou heen stromen, jou penetreren, jou omwikkelen, jou overspoelen, wat voor rommel dan ook wegspoelend, wat voor brokstukken of wrakstukken dan ook, ieder deeltje van zand of viezigheid, valse rasters, overtuigingen, kwesties, vasanas, ieder stukje afval dat zich ooit in jou verzameld heeft wordt weggespoeld, door de voorzijde, en via de achterzijde eruit, al jouw meridianen, als jouw chakra's. Laat los.

En alles dat je kunt voelen, alles dat je bent is deze schitterende Liefde. Dus, de Liefde van de Ene, het is de essentie van wie je bent. En terwijl wij dit doen verhogen en verankeren wij om ons Ascentieproces te voltooien, om Liefde op Nova Aarde te verankeren, om naar een hoger octaaf te gaan, naar een nieuwe staat van Zijn/Bestaan.

Voel de energie door jou heengaan, niet zo sterk dat de stroming jou omver stoot. Raak eraan gewend, huisvest het steeds meer en weet dat je dit iedere dag zult doen. Veranker nu die energie, veranker die energie diep binnenin jou. Kom nu terug, kom terug uit het water, en word jezelf weer gewaar aan de rand van de kustlijn, de liefde bij je dragend.

Jij bent de Tsunami en je zult dit door jouw dag heen bij je dragen, door de weken heen die er in verschiet liggen en je zult terugkomen en dit steeds meer opbouwen terwijl je rijdt, terwijl je met de dolfijnen en de walvissen in deze prachtige Tsunami van Liefde speelt, wetende hoe diepgaand geliefd je bent, hoe diepgaand de Moeder van jou houdt, dat dit Haar geschenk aan ons is, hier en nu. Dit is waarop we gewacht hebben.

En aldus zijn we samen, hand in hand in hand. En wanneer je klaar bent, veranker je in jouw lichaam en ga bezig met jouw drukke dag deze Tsunami van Liefde kennend en bij je dragend.

Ga in vreedzaamheid, Bye bye.

Channeled by Linda Dillon
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2014 Council of Love