Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

dinsdag 26 mei 2015

COBRA: BEVRIJDT DE KOLONIES! WERELDWIJDE MEDITATIE 30 MEI 2015


Donderdag 21 mei  2015

Laat deze boodschap als een virus over het Internet gaan

COBRA: BEVRIJDT DE KOLONIES!

WERELDWIJDE MEDITATIE 30 MEI 2015
’s avonds om 11 over 11 (23.11)  Nederlandse tijd


Het is weer tijd om in actie te komen! Het is tijd om de bestemming van onze wereld en het zonnestelsel in onze eigen handen te nemen.

Om dit te doen zullen we op 30 mei van dit jaar in groepen samenkomen, grote of kleine, als individuen of als stellen. Velen van ons zullen helpen in de doorbraak van het "Multidimensional Operations Solar System (MOSS)" om de lichtkrachten te ondersteunen die nu ons zonnestelsel aan het bevrijden zijn van de laatste invloed van het duister.

In het verleden leefden vele mensen als slaven in veel van de kolonies in het zonnestelsel die behoorden tot de verschillende geheime ruimte programma's (secret space programs SSP). U vindt hier een redelijk accurate samenvatting van deze programma's:


In 2012 hebben de lichtkrachten ons zonnestelsel geschoond van alle SSP's en hun kolonies die niet direct werden beschermd door de Chimera groep.

Helaas is een relatief klein aantal kolonies en stations in het zonnestelsel beschermd door 'strangelet' bommen van de Chimera en de mensen leven daar nog steeds in slavernij; in het algemeen overtreft de omvang van het rituele misbruik in deze kolonies alles wat mensen hier op aarde hebben ervaren.

Deze kolonies zijn nu aan de beurt om door de lichtkrachten te worden geschoond in de huidige fase van MOSS, en de mensen die hier gevangen zaten zijn bevrijd en krijgen heling.


Een heel kritiek en gevoelig deel van de bevrijdingsoperaties vindt plaats op zaterdag 30 mei. De lichtkrachten hebben gevraagd om steun van de oppervlaktebevolking van de aarde, zodat de bevrijdingsoperaties zo soepel en vreedzaam mogelijk kunnen verlopen.

Onze meditatie en voorstelling zal de operaties van de lichtkrachten ondersteunen om dit doel te bereiken.

Wij kunnen dit doen!

Het moet worden rondverteld!
We moeten zoveel mogelijk mensen bereiken zodat wij de kritische massa halen van mensen die hier aan meedoen.

Alsjeblieft, post dit op jullie websites en blogs.

Als je alternatieve media kent, stuur het aan hen. Je kunt een Facebookgroep maken voor je eigen locale groep in jouw deel van de wereld. Je kunt een video maken en op Youtube zetten.

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat massale meditaties een positief effect hebben op de samenleving, dus wat wij doen oefent echt invloed uit:

Onze meditatie vindt plaats op 30 mei, wat het moment is van de maximale druk voor het zonnestelsel, zoals je kunt zien op deze "heliocentric astrological chart":

  
 

We zullen de meditatie allemaal op exact dezelfde tijd doen, voor centraal Europa is dit 11.11 pm, dus 's avonds om elf over elf.

Je vindt hieronder de exacte tijd voor de activatie voor vele locaties:

Instructies:

1.  Ontspan je geest en lichaam door je voor een paar minuten op je ademhaling te concentreren

2. Zie voor je dat de lichtkrachten alle overgebleven SSP-kolonies in het zonnestelsel vrijmaken, alle bewuste wezens die daar nu gevangen zitten bevrijden, en alle duistere entiteiten verwijderen van al deze locaties. Visualiseer dat dit proces door het gehele zonnestelsel plaatsvindt, vreedzaam en gladjes. Visualiseer dat ons zonnestelsel eindelijk bevrijd is van alle duisternis en slavernij, vrij van alle duivelse wezens en corrupte entiteiten.

3. Visualiseer een schitterende nieuwe toekomst voor ons zonnestelsel, met alle kosmische rassen daar levend in vrede en harmonie. Zie dat de uitgestrektheid van het zonnestelsel aan de mensheid wordt geïntroduceerd, dat de mensen genieten van zijn schoonheid, reizen van maan naar maan en van planeet naar planeet in schepen van licht.

Ik heb meer dan 15 jaar op dit moment gewacht. Er is zoveel tijd verstreken sinds de bevrijding van planeet X!

Met vreugde kan ik eindelijk deze gecodeerde boodschap sturen aan de mensen in sleutelposities in de kolonies:

L4/Light is ON

Nadat de kolonies zijn bevrijd zullen de lichtkrachten de gebouwen en de infrastructuur van deze plaatsen aanpassen ten bate van en voor het plezier van de mensheid, die na het Eerste Contact in staat zullen zijn om deze plaatsen te bezoeken. De kolonies zullen dus worden getransformeerd van plaatsen van lijden naar plaatsen voor plezier. Er zijn achter de schermen al projecten van de lichtkrachten om de mensheid hierop voor te bereiden:Dit is de doorbraak voor ons zonnestelsel, hierna is de aarde aan de beurt!

Updates m.b.t. de "Free the Colonies! activation":


Vertaling: Veronica Weerdesteijn