Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zondag 7 juni 2015

Meditatie Focus via Jean Hudon / Week 23: 7 juni t/m 13 juni 2015

Het Helen van de Kloof van Scheiding
Week 23: 7 juni t/m 13 juni 2015

Zo goed als Liefde, als spirituele energie, uitgenodigd moet worden om door ons haar schoonheid te laten stralen, moet je ook het bewuste besluit nemen om de deur open te zetten naar het uiterste dat lijfelijke zielen kunnen bereiken. De oneindige mogelijkheden van onze gedachten begiftigd met dezelfde creatieve krachten als de Bron van Al kunnen alleen volledig worden benut als ons kleine willetje er voor kiest zich af te stemmen met de Hoogste Wil van Al Dat Is, op dezelfde manier als lichtdeeltjes zich uitlijnen in dezelfde richting om samen het krachtig gefocuste effect van een laserstraal te bereiken.

En de sleutel om zo'n afstemming te laten slagen en een perfect synchroniserende straal te krijgen is de emotionele uitbarsting van Liefde die door onze ziel heen explodeert als een supernova als we uiteindelijk alle pretenties laten varen en niet anders zijn dan Eén!...

Denk er dus aan, als je aansluit bij de meditatie iedere zondag met onze geliefde broeders en zusters, die net als jij deelnemen aan deze belangrijke Symfonie van Eenheid, om je gevoel van zelf te synchroniseren met alle anderen door enkel en alleen de bedoeling van 'IK BEN ÉÉN' te absorberen/aan te vullen/ te zijn, en deze vermenging van zielen toe te staan door te gaan tot je Eén bent, en als Eén deze Perfecte Vibratie naar alle kanten kan uitzenden, voor het Hoogste Goed van Al... als Eén.

Voor meer informatie verwijzen je naar het materiaal dat geplaatst is door de Global Meditation Focus Group op http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

JOUW HULP IN HET VERSPREIDEN VAN DEZE BOODSCHAP AAN ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTELD