Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

vrijdag 11 maart 2016

Planetary Heart Synchronized Meditation 11-13 Maart 2016 / 11 maart 2016


Planetary Heart Synchronized Meditation
11-13 Maart  2016

Belangrijke herinnering:

Dit weekend zullen 3,5 miljoen mensen bijeenkomen in New Delhi, India om te mediteren en te bidden voor de mensheid, en meer dan 10 miljoen mensen uit de hele wereld zullen hieraan meedoen. Wil je stoppen 's middags 12 uur lokale tijd stoppen met waar je mee bezig bent en jouw energie sturen naar het grid? We hebben gezien wat er gebeurt als miljoenen mensen meedoen op hetzelfde moment en hun energie richten op een bepaalde crisis of situatie. het Planetaire Hart van onze Moeder - Dit kan de belangrijkste focus zijn van iedereen. 

Hier is wat wij vragen:

Wat je ook doet in de volgende drie dagen, neem een ​​pauze en centreren je gebeden op de bijeenkomst in India, waardoor de enorme energie naar daar wordt overgebracht. Door dit te doen, 's middags in elke tijdzone, creëren we een golf van energie die spoelt over de hele planeet gedurende het hele weekend. Doe mee met miljoenen mensen in deze wereldwijde meditatie.


Levitating the US Presidential Election
Amazing Worldwide Attention

Enkele dagen geleden stuurden we informatie over een zeer ongebruikelijke vredes actie gericht op het versterken van compassie in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De respons was overweldigend op veel verschillende manieren. Natuurlijk is de overgrote meerderheid van de e-mails die we hebben ontvangen  positief en zeer dankbaar geweest. Bijna iedereen is tevreden over het geven van de mensheid van een vreedzame en biddende manier om de energie die zo wijd verspreid is in deze verkiezing te verschuiven. Maar we zijn ook benaderd door veel mensen die het gevoel hebben dat het verkeerd is om het gebed te gebruiken om compassie in een verkiezing te verhogen. Ongeacht welke kandidaat jullie ondersteunen (of als je niet eens uit de VS komt) is het moeilijk voor te stellen dat het verhogen van de vrede en mededogen een slechte zaak is. 

Dus ... hier is wat we gaan doen ~ We zijn een verdubbeling in onze inspanningen . We willen dat groepen mensen in ELKE rally  T-shirts gaan dragen waarop staat "Mediteren voor Vrede ', en wat er ook gebeurt - alleen reageren met liefde. Kunt u denken aan een betere manier om de energie te verschuiven ???

https://www.youtube.com/watch?v=hPn8ZQvpanI&feature=youtu.be

Je kan ofwel zelf een T-shirt maken of er een kopen die wij zelf hebben ontworpen. Hoe dan ook - kunt je overwegen naar een bijeenkomst te gaan wanneer een van de presidentskandidaten  naar jouw omgeving komt. We zullen zelfs een e-mail  sturen naar bijna 100.000 mensenom hun te laten weten waar u zult zijn en hen  vragen om zich energetisch aan te sluiten. Als  tientallen groepen bijeenkomsten van Donald Trump, of Hillary Clinton, Of Bernie Sanders kunnen bijwonen, , dan zullen we een sterke indruk maken op iedereen die op zoek is om de vibratie van deze verkiezingen op te tillen. 

Praat niet alleen over de verkiezingen ...
Doe mee en maak een verschil.

Om een T-shirt te bestellen gaat u naar onze website. KLIK HIER . Help ons om  een nieuw soort Gebedsvolle Actie te mobiliseren. Ons doel is om duizenden mensen deze bijeenkomsten bij te laten wonen en een nieuwe visie van de mensheid te delen. Alstublieft VERSPREID deze e-mail naar iedereen die je kent.

James Twyman
503-278-7331
JamesTwyman33@gmail.com