Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

vrijdag 27 mei 2016

James Twyman: Belangrijke Wereldwijde Aankondiging


James Twyman:
Belangrijke Wereldwijde Aankondiging

Recente gesynchroniseerde meditaties hebben ons een ding laten zien ~ De mensheid is klaar om de kracht van het gebed te gebruiken om een nieuwe wereld te creëren.

Ik ben vereerd om mijn rol te spelen in deze uitbreiding van het bewustzijn, en ik ben u dankbaar voor het spelen van uw rol daarin. Gericht, gesynchroniseerd gebed is niet alleen een sterke kracht, maar naar mijn mening, de sterkste kracht in het heelal. Ben je klaar om deze energie meer dan alleen maar zo nu en dan toe te passen? Ben je bereid om je elke maand bij miljoenen mensen aan te sluiten, je gebeden van Vrede te focussen op een gebied van conflict, oorlog of milieuramp?

De grootste Betrokkenheid van Mijn Leven

Ik ben bereid om mijn rol te spelen, en ik hoop dat je met me mee doet. Wil jij jij jezelf verplichten om elke maand 15 minuten te besteden aan het mediteren voor vrede in een gebied van grote conflicten of oorlog? Vijftien minuten per maand is alles wat ik vraag. En hier is wat ik beloof te doen:


Elke maand zal ik naar een land reizen van grote conflicten of oorlog om de energie van miljoenen mensen op te richten! HEB JE DIT GELEZEN? Ik zal daadwerkelijk elke maand naar een conflict gebied van de wereld reizen, terwijl elke maand miljoenen mensen samenkomen in de maandelijkse gesynchroniseerde meditaties. Stel je voor hoe snel we de mensheid kunnen transformeren als we de kracht van het gebed aanwenden voor een situatie in onze wereld!

Wil jij je verplichten tot 15 minuten Per Maand?

Dat is alles wat wij vragen. Dit is de eerste aankondiging voor deze ambitieuze wereldwijde inspanning. De eerste gesynchroniseerde meditatie zal plaatsvinden op 6 augustus vanuit Hiroshima, Japan. De nadruk zal liggen op de stopzetting van alle kernwapens, misschien wel de meest belangrijke kwestie van onze tijd.

ALSTUBLIEFT ZEGT HET VOORT

Deel dit bericht met iedereen die je kent. Als u dit bericht hebt ontvangen en begrepen kunt met ons mee doen door naar www.worldpeacepulse.com te gaan en je te registreren. Je zal toetreden tot honderd duizenden mensen die al 15 minuten hebben toegezegd elke maand te zullen besteden aan het mediteren voor vrede.

James Twyman

Geniet van deze Special Gift

Vorige week had ik de eer om deel te nemen aan de 'Ziel van vrouwen’ een viering aan de voet van Mt. Fuji in Japan. Duizenden mensen waren bij het evenement en tienduizenden over de hele wereld hebben deelgenomen tijdens de gesynchroniseerde meditatie. Kijk naar het evenement door hier te klikken.

Luister naar dit nieuwe lied

Mijn vrienden in Japan deelden een heel speciaal gebed met me genaamd "Ware Soku Kami Nari" wat betekent "Ik ben een Goddelijk Wezen." Het is een van de mooiste en meest inspirerende gebeden die ik ooit heb gehoord en ik zette het meteen om naar muziek - in 5 MINUTEN. Ik hoop dat je naar het liedje luistert en het deelt met iedereen die je kent. Alsjeblieft deel het ver en wijd. Het gebed heeft het potentieel van het ontsteken van een gebedsvolle revolutie en helpt ons te herinneren aan onze Goddelijke erfenis.


Ware Soku Kami Nari
(I Am A Divine Being)

De woorden die ik spreek zijn de woorden van God.
De gedachten die ik uitzend zijn de gedachten van God.
De actie die ik neem zijn de daden van God.

De woorden, gedachten en daden van God zijn overvloedig vol met oneindige liefde, oneindige wijsheid, oneindige vreugde, oneindig geluk, oneindige dankbaarheid, oneindig leven, oneindige gezondheid, oneindige licht, oneindige energie, oneindige macht, oneindige succes en oneindige voorraad. Ze zijn niets meer, niets anders.

Daarom WARE SOKU KAMI NARI, ik spreek, denken en handel net zoals God doet.

Ik zal mezelf verlichten en verheffen om niemand minder dan God te worden, zodat wanneer anderen mij zien zij het niet kunnen helpen, dat zij God gezien hebben.

Degenen die mij gezien hebben, hebben God gezien.

Ik straal licht uit en blijven de meest verheven oneindige liefde van God uitstralen naar de gehele mensheid.

James Twyman
503-278-7331
JamesTwyman33@gmail.com

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl