Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

woensdag 17 augustus 2016

Aartsengel Raphaël Liefde Verankeren als Je Enige Werkelijkheid / 4 Augustus 2016 / Gepost op 17 Augustus 2016 / Shanta Gabriel

Aartsengel Raphaël
Liefde Verankeren als Je Enige Werkelijkheid
4 Augustus 2016 - Gepost op 17 Augustus 2016 / Shanta Gabriel


Shanta: Terwijl we het nieuwe verduisteringsseizoen binnengaan, worden we bekrachtigd door de Codes van Meesterschap die op de Aarde verankerd werden tijdens de Harmonische Convergentie op 16 en 17 Augustus in 1987. Heel veel van jullie actieve Lichtdragers van een Hart-gecentreerd Bewustzijn waren toen nog niet eens geboren, maar heel veel Sterrenzaden werden ontwaakt tijdens die gedenkwaardige tijd in de 20ste eeuw, dat ons Ascentieproces begon leidend naar de verschuiving van de Tijdperken in 2012. Voor diegenen van ons die bekrachtigd waren voor het nieuwe leven in die tijd, mogen de activeringen van dit verduisteringsseizoen naar de Equinox diepgaand gevoeld worden, aangezien de verborgen codes van die tijd opnieuw geactiveerd worden.

Voor ons allemaal, is Liefde nog steeds de hoogste werkelijkheid die resoneert met het Doel van onze Ziel op de planeet. Wij hebben een gigantische ondersteuning voor het proces van het openen van onze harten en het toestaan van een nieuwe opening voor de Goddelijke Liefde om in en doorheen onze levens te werken.

Via mijn klas-series “Met de Aartsengelen Doorheen het Leven Wandelen”, dat momenteel in voortgang is, werd ik gezegend met nieuwe boodschappen die de transmissies dragen van de Aartsengelen wiens resonantie binnenin de zeven hoofdchakra’s van onze subtiele lichamen zijn. De boodschap van Aartsengel Raphaël was zo mooi en bekrachtigend, dat ik het met jullie wilde delen.

*****
Dierbare,
Iedere keer dat je doelgericht je adem in het hart aanbiedt, is het een goddelijke opening voor Aartsengel Raphaël en de legioenen van genezende engelen. Eenvoudig doelgericht ademen is een actie die deze verbinding ontwaakt.

Wanneer het ook maar is dat je geraakt wordt door de lieflijkheid of schoonheid van jullie wereld, is het een opening naar het rijk van Aartsengel Raphaël. Wanneer het ook maar is dat je hart in pijn is van het lijden van de wereld, is het een opening naar de rijken van Aartsengel Raphaël.

Wanneer het ook maar is dat jij je hart aanraakt en ademt in/naar dit centrum, ben je verbonden met de rijken van Aartsengel Raphaël.

Roep deze zegen op om jou te helpen nieuwe niveaus van Waarheid te zien. Open je voor Liefde in alles dat je doet en zegt. Sta jezelf toe te verzachten aldus je gewoon Liefde kunt ZIJN. Ben de Ademhaling. Ben de Hoop. Ben de verbinding. Ben de Liefde.

Met deze eenvoudige waarheden, laat een nieuw niveau van je te openen naar je toekomen dat je kwetsbare hart blootlegt, en de kracht van Goddelijke Liefde toestaat jou te bekrachtigen. Er is geen krachtigere kracht in het Universum dan Goddelijke Liefde. Als jij je verbinding met je Hartchakra versterkt, handelt de Anahata als een stralende zelfgenererende kracht die met het gebruik sterker wordt.

Denk ook aan het gebied achter je hart. Laat dit deel van je lichaam ook de kracht van Goddelijke Liefde voelen welke je leven bekrachtigd. Het gebied achter je hart heeft een pantser ontwikkeld om jou te beschermen van de angstige inbeeldingen van je meest onschuldige kind-zelf. Het deel van jou dat handelt als een bewaker, want je Ziel diens essentie heeft dit gebied bedekt met een gebied dat bedoeld was om je hart te beschermen voor aanvallen op vele niveaus. Als je het pantser neerhaalt en de Adem van God genezing laat brengen in dat gebied, kan meer van het leven jou ondersteunen. Het staat een opening toe voor de aantrekking van de mensen en het energetische stromen dat Goddelijke Goedgunstigheid activeert. Verbeeld je dit pantser achter je hart en sta het toe te verzachten in/naar een magische cape die je om jezelf heen kunt wikkelen om comfort te brengen. Het besef dat je werkelijk niet alleen bent werkt in je bewustzijn, en verzacht je hart verder. Als je dit pantser neerhaalt, zal het je leven op verrassende manieren bekrachtigen. Je zult waarlijk diep binnenin je hart weten dat je altijd gewikkeld bent in Vleugels van Pure Liefde.

Wanneer jij jezelf toestaat te verzachten, kan je een open hart naar iedere situatie brengen. Dit verandert de frequenties zoveel, dat je letterlijk de situatie kunt transformeren in/naar een grotere kans voor je Ziel om in en door ieder gebied van je leven te werken. Dit brengt jou het diepere besef dat je nodig hebt om in de wereld tot bloei te komen. Met je ademhaling en je focus, heb je toegang tot God diens Intelligentie werkend in je hart.

Als jij je borstkas uitbreid via yoga of een andere fysieke activiteit, kan een opening zich voordoen aldus je toegang hebt tot de grotere leringen die via je hart beschikbaar zijn.

Wij creëren nieuwe Lichtstructuren om jullie leven te stabiliseren. Deze beginnen in het hart en stralen uit doorheen jullie wereld. Alles dat normaal is wordt een geschenk dat buitengewone schoonheid en een kans aanbied voor meer Liefde in actie in jullie leven. Dit is, omdat het zien van de buitengewone schoonheid in het normale van jou vereist te vertragen en vanuit een diepere plaats te zien dat de Waarheid van je hart toestaat naar de oppervlakte te komen.

Eis je onschuld opnieuw op. Laat je stralende vertrouwende hart de weg zijn die je in de wereld bewandeld. Laat je hart jouw wisselwerking met alle mensen leiden. Sta de wijsheid van je hart toe om jou te inspireren als je in ieder moment meer uitlijning creëert met je Ziel.

De heilige geometrie van een octahedron creëert een krachtige matrix voor jullie Lichtlichaam in deze tijd. Je kunt dit gebied gebruiken om je onschuldige groeiende wezen te beschermen en de nieuwe aspecten van het leven die je wilt ervaren te magnetiseren. Je octahedron ondersteunt je kwetsbare hart door het gebied van mogelijkheid rondom je lichaam te creëren. De extase van je veilig te voelen om je hart in iedere situatie te openen is daar voor jou in dit gebied van doelgerichtheid. Het ondersteunt je om de geschenken van je Ziel in/naar een wereld te brengen die jouw heilige aanbiedingen nodig heeft.

Weet dat de tijden veranderd zijn, en hoewel jullie je er niet bewust van zijn, jullie nu in staat zijn om de kracht van jullie uitlijning te handhaven door het meedelen van wie je bent.
In alles dat je bent werkt God in en door jou heen. In de wijsheid van je hart zijn de leringen van de tijdperken. In al het leven, plaatst het gebied van intentie de ontwakende energie voort voor wat je wilt creëren in je leven en de ervaringen die je nodig hebt om je veilig te voelen om je geschenken voort in/naar de wereld te brengen. 

Lijn jezelf uit met het Doel van je Ziel met iedere ademteug die je neemt. Zelfs als je de bijzonderheden niet kent, weet je dat je hier bent om je hart te openen en het toe te staan je weg te gidsen. Neem de stoutmoedige stap om met je hart te leiden met iedere actie in de wereld, en alles zal transformeren. De nieuwe lieflijkheid die je ervaart zal je leven naar nieuwe niveaus van geluk bekrachtigen.

En zo zij het.

Shanta Gabriel voor
Aartsengel Raphaël

******

Aartsengel Raphaël spreekt over de kracht van het Platonische Solide genoemd een octahedronOm jullie begrip over dit krachtige matrixgebied mogelijk te maken, bied ik een gratis mp3 meditatie aan, genoemd “Het Creëren van Balans in de Heilige Matrix” (Engelstalig!) Luister om een gevoel te krijgen van het Lichtgebied dat jou omringt met de bekrachtigde geometrische matrix van Licht dat je Lichtlichaam vasthoudt en meer evenwicht in je persoonlijke wereld creëert.

Deze meditatie is diepgaand vreedzaam en geruststellend. Zachtjes, word je naar een plaats van Evenwicht begeleid, zodat de natuur je kan voeden, de nieuwe hoge-frequentie Lichtenergieën toestaand met jou te werken en je leven te bekrachtigen. Terwijl je een Heilige Matrix in de vorm van een octahedron binnenin en om je lichaam heen creëert, staat het jou toe om geschikte grenzen te hebben om je leven op meer effectieve manieren te leven. Met de toevoeging van Oneindige Liefde in die ruimte, kan je erop vertrouwen dat er op zeer ondersteunende manieren voor je gezorgd wordt, en Creatieve Oplossingen te allen tijde overvloedig aanwezig zijn.  August 4, 2016
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Permission is given for this post to be shared as long as it is used in its entirety and credit is given to the author(s) with the website posted.