Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

maandag 29 augustus 2016

Portal 2012: MAAK DIT VIRAAL! WEKELIJKSE ASCENTIE MEDITATIE / Geplaatst: 28 augustus 2016

Portal 2012

MAAK DIT VIRAAL! WEKELIJKSE ASCENTIE MEDITATIE

Geplaatst: 28 augustus 2016 15:58 PDT
  
Het is tijd om opnieuw actie te ondernemen! Het is tijd om het lot van onze wereld in onze eigen handen te nemen! We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Hier is onze kans om gezamenlijk het proces te versnellen. Daarom zijn we verbeteren we onze Wekelijkse Event Meditatie en transformeren het naar Wekelijkse Ascentie Meditatie om zoveel mensen als mogelijk te bereiken mogelijk om met ons mee te doen.

Maak dit viraal! Deel het  wereldwijd! Gelieve plaats het op jullie websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om met ons mee te doen. Als jullie een alternatieve media kennen, kunt je dit naar hen sturen. Je kunt een Facebook-groep creëren voor jou lokale groep mensen door dit in jouw deel van de wereld te doen. We hebben ook een belangrijke Facebook-groep nodig voor dit evenement. Je kunt een video hierover maken en het op Youtube zetten.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten bevestigd van de massa meditaties in de menselijke samenleving, dus een ieder van jullie die zal deelnemen aan deze meditatie kan daadwerkelijk helpen de Event dichter bij ons te brengen:Deze meditatie helpt de Licht krachten om de energie van het Licht te aarden op het oppervlak van de planeet om het Licht raster te versterken wat nodig is om het proces van Ascentie te versnellen. Het aantal mensen die de meditatie doen is de meest invloedrijke factor binnen de kracht van de menselijke oppervlakte bevolking voor het versnellen van het proces.


We verschuiven nu onze Mediatie naar 16:00 GMT (dus in Nederland om 18.00 uur) elke zondag om mensen in Azië in staat te stellen om samen met ons te mediteren. Wij doen deze meditatie altijd om 16:00 GMT elke zondag, ongeacht de winter / zomertijd. Je kunt 16:00 GMT hieronder naar uw lokale tijdzone converteren :


Of Hier:


instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen toestand van bewustzijn te brengen.

2. Verklaar jouw intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces van Ascentie te versnellen voor planeet Aarde en haar bewoners.

3. Visualiseer een zuil van licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, ga dan door alle punten van Licht binnen ons zonnestelsel en vervolgens door je lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere pilaar van Licht die oprijst vanuit het centrum van de Aarde, dan omhoog door je lichaam en naar boven in de lucht in de richting van alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en ons Universum. Je zit nu in twee pijlers van Licht, het Licht stroomt  tegelijk zowel naar boven als naar beneden. Houd deze pijlers van Licht voor een paar minuten actief.

4. Visualiseer nu dit Licht als een regenboog vortex, die zich uitbreid over de gehele Aarde en vervolgens door het hele zonnestelsel, alle duisternis en anomalie verwijderend, de Matrix ontbindend en het brengen van geluk, overvloed, vrede en liefde voor alle wezens binnen ons zonnestelsel.

5. Visualiseer Volledige openheid en grootschalige informatie vrijgave over de buitenaardse aanwezigheid en de geheime ruimte programma's via de massamedia.

6. Visualiseer de creatie van het nieuwe financiële systeem voor iedereen.

7.Visualiseer het eerste contact met welwillende ET rassen.

8. Visualiseer dat de Event plaatsvindt, wat uiteindelijk de Planeet Aarde bevrijdt.

Overwinning van het Licht!