Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zondag 10 september 2017

Orkaan Meditatie Update van Cobra, 9 september 2017, URGENT – DOE ALLEMAAL MEE! 10 September 201


Orkaan Meditatie Update van Cobra, 9 september 2017,
URGENT – DOE ALLEMAAL MEE!
10 September 2017

Orkaan Irma nadert Florida en het zou goed zijn als zoveel mogelijk mensen met onze meditatie meedoen morgen (red: Cobra schreef dit op zaterdag, dus waar hij het over ‘morgen’ heeft bedoelt hij zondag). Wij houden onze belangrijke orkaan meditatie morgenmiddag 12:00 EDT.

(red: het gaat hier dus om de zondagmeditatie – NL tijd 18.00 uur).

Je kunt hier de tijd voor jouw tijdzone zien:


Hier zijn de instructies:


Aangezien onze reguliere wekelijkse Ascentie Meditatie op precies dezelfde tijd plaatsvindt, zal alleen voor deze week onze Orkaan Meditatie deze vervangen, gezien de buitengewone omstandigheden.


Degenen die zich ertoe geleid voelen om meer te helpen kunnen dezelfde orkaan meditatie doen in enige (of alle) van de 4 uur intervallen, beginnend morgen om 8am EDT, dan middaguur EDT, dan 4pm EDT, dan 8pm EDT, dan middernacht EDT, daarna maandag 4am EDT en 8am EDT.

Je kunt hier EDT (Florida tijd) naar jouw lokale tijdzone converteren:


(red: voor NL overal 6 uur bij optellen – dus beginnend 8am EDT = 14.00 uur CEST, 18.00 uur CEST, etc )

Een krachtig grid van Cintamani stenen bevindt zich al in Miami:


En Tampa:

 

Deze Cintamani stenen zijn ankerpunten voor krachtige engelachtige wezens die de plasma stromen van de orkaan zullen beïnvloeden, proberen om de impact van de storm te minimaliseren en beide steden te beschermen:


Additionele Cintamani stenen zijn net een paar dagen geleden in Florida Keys geplaatst.

Vertaald door Veronica