Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zaterdag 24 maart 2018

INSPIRATIE Ontdek het Leven / PYTS BOSCHMA,

INSPIRATIE
Ontdek het Leven


Lieve mensen, wakkeremensen wil jullie graag kennis laten maken met een bijzondere vrouw, die al meer dan 20 jaar, achter de schermen werkt in de nieuwe spiritualiteit, en tot nu toe al enorm veel werk heeft verzet als lichtwerker en spiritueel leraar.

Zij zegt: "het is nu de tijd om naar voren te komen".

Wij stellen u graag voor aan PYTS BOSCHMA, zij is eigenares van de webiste's millio, Nieuw Spirit en Facebook pagina Nieuwe Spiritualiteit .

Tijdens haar theologiestudie kwam ze in aanraking met de denkwijze van de Nieuwe Spiritualiteit en na het lezen van honderden spirituele boeken kan ze met recht een Spiritueel Leraar genoemd worden. 

Zij is geestelijk hulpverlener en docent (gediplomeerd), schrijver, recensent voor diverse uitgeverijen, Akasha-reader, spreker en ze geeft diverse workshops op spiritueel gebied.

Op deze website is alles door haar samengesteld en/of geschreven: recensies, artikelen, teksten, de eerste acht hoofdstukken van Een Cursus in Wonderen in toegankelijke taal, de boeken en cursussen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en alles wat tot geestelijke wijsheid en inspiratie dient. 

Ze staat in verbinding met schrijvers zoals Neale Donald Walsch, Christoph Fasching, Paul Ferrini en Deepak Chopra, Marja Ruiterman, Geert Kimpen en nog vele andere. Daarnaast is ze één van de oprichters van de oorspronkelijke gesprekmetgod website en van het Humanity's Team Nederland

nieuwspirit.nl is een onderdeel van Millio, de website www.millio.nl biedt mooie cursussen aan op het gebied van spirituele groei, zelfontwikkeling, zelfbewustzijn, contact met je engelen en nog veel meer. 

Millio geeft ook enkele prachtige spirituele e-books uit, waaronder Lichtmens en Lichtmeesters, die gechannelde boodschappen van Aartsengel Michael bevatten.

Daarnaast heeft Millio enkele mooie e-books beschikbaar die zogenaamde verboden vruchten zijn, deze boeken zijn gebaseerd op de spirituele principes liefde, kracht, eenheid, aantrekkingskracht, gecombineerd met passionele, erotische scenes waarin de liefde en eenheid van de hoofdpersonen tot expressie wordt gebracht. 

Wij moedigen u allen aan om de websites van Pyts Boschma te gaan bekijken om te ontdekken wat zij voor uw spirituele groei kan betekenen, of wellicht vindt u nu eindelijk het boek waar u altijd al naar zocht.

Heeft u een vraag aan haar mail haar dan gerust nieuwespiritualiteit@outlook.com 

Geen tekst is zo toepasselijk als die van de Schepper 23 maart.

Het volgen van het door jou gekozen pad is soms eenzaam,
maar vergeet niet de tijd te nemen om te zoeken naar de lichtpuntjes,
 de mensen om je heen die iets meer leven in de kamer brengen wanneer ze verschijnen. Het is tijd om Het Universum toe te staan om ze te laten verschijnen
en er voor je te zijn wanneer je het het meest nodig hebt.
 Het eenzame pad bewandelen is de 'oude manier' ...
jouw spirituele familie wacht op je!

Klik hier voor de volledige tekst

Namens Pyts Boschma, Dank voor uw aandacht.

wakkeremensen.blogspot.nl