Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

vrijdag 13 april 2018

Aanvullende informatie over de VREDESMEDITATIE van 15 naar 16 april 2018 / 12 April 2018


Aanvullende informatie over de VREDESMEDITATIE van 15 naar 16 april 2018
12 April 2018

Er is mij gevraagd of het mogelijk is om een alternatief tijdstip voor de meditatie te organiseren voor die mensen voor wie het echt onmogelijk is om in de nacht van zondag op maandag om 03.57 uur mee te doen omdat zij in de ochtend hun verplichtingen hebben.

Vast staat dat Cobra al vele malen heeft gezegd dat een massameditatie de meeste kracht en dus het meeste effect heeft wanneer zoveel mogelijk mensen het tegelijkertijd doen op het exacte moment – van in dit geval de Nieuwe Maan – en volgens dezelfde instructies.

Hij verwijst daarbij naar meerdere studies die hebben uitgewezen dat misdaadcijfers tijdens massameditaties significant waren gedaald. De artikelen over deze studies heb ik nu ook vertaald; zie https://eventnl.wordpress.com/studies-die-hebben-bewezen-dat-misdaadcijfers-door-massa-meditaties-afnamen/


Als ik denk aan alle inspanningen die door vele mensen en Lichtkrachten worden verricht om deze planeet van het duister te bevrijden, blijf ik graag een paar uur langer wakker om mee te kunnen doen aan de meditatie (of ik ga wat vroeger naar bed en zet de wekker op een halfuurtje vóór de meditatietijd).

Maar voor die mensen die bij het ontbreken van een alternatief tijdstip niet zullen meedoen met de meditatie, kunnen wij beter wel een alternatief bieden zodat zij toch hun steentje kunnen bijdragen.

Dan lijkt de beste oplossing om voor die mensen een tijdstip te plannen dat 6 uur ligt vóór de feitelijke meditatie, dus zondagavond 15 april om 21.57 uur. Het is van belang dat zij aan de meditatie specifiek hun intentie koppelen dat hun meditatie verbonden is met de meditatie die 6 uur later om 03.57 uur plaatsvindt.

Eind augustus 2017 hebben wij de massameditatie voor Eenheid gehad en Cobra heeft na deze meditatie bericht dat wij de kritieke massa hadden gehaald en dat “onze meditatie het keerpunt was in het bevrijdingsproces van onze planeet“.

Dus laten wij dit weer creëren met zijn allen!

Inmiddels is een facebook groep voor deze Vredesmeditatie opgericht: 

en is het opgenomen op het blog van We Love Mass Meditation:

Zodra er geleide audio-video’s gepubliceerd worden zullen deze worden opgenomen op We Love Meditation en op Cobra’s blog.

Voor de volledigheid hieronder nogmaals de instructies voor de Vredesmeditatie.

Instructies:

1.Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2.Richt jouw intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces te versnellen van het brengen van vrede voor planeet Aarde en zijn bewoners.

3.Visualiseer een kolom van Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, dan door alle wezen van Licht gaat binnen ons zonnestelsel, en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere kolom van Licht die omhoog rijst van het centrum van de Aarde, omhoog door jouw lichaam en omhoog de lucht in naar alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en onze galaxy. Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat zowel omhoog als omlaag stroomt, tegelijkertijd. Houdt deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.

4.Visualiseer nu een Violette Vlam die de Syrië vortex zuivert en zijn energieveld op plasma, etherische en astrale lagen. Visualiseer dan dat deze Violette Vlam zich uitbreidt door het hele Midden-Oosten en het zuivert. Breidt het dan zelfs nog verder uit totdat het de gehele planeet omhult, zijn energieveld zuivert op de plasma, etherische en astrale lagen.

5.Visualiseer nu een zachtroze helende goddelijke vrouwelijke energie die alle mensen in Syrië geneest en vrede in het land brengt. Visualiseer dat dit zachtroze Licht Syrië beschermt. Visualiseer dat deze goddelijke vrouwelijke energie de geesten en harten geneest van alle mensen wereldwijd die zijn betrokken bij het Syrië conflict. Visualiseer dan dat deze goddelijke vrouwelijke energie zich uitbreidt door het hele Midden-Oosten en alle mensen daar geneest. Breidt het dan zelfs verder uit totdat het de gehele planeet omhult, alle levende wezens op de planeet geneest.

De Godin wil Vrede en er zal Vrede zijn!

Houdt dit blog in de gaten voor updates over de Vredesmeditatie.

N.B. Wanneer je meer informatie wilt over de Violette Vlam, klik dan op deze link en ga naar het kopje “zelfhulpmeditaties en protocollen”.