Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zondag 6 mei 2018

Video: 5 Manieren waarop meditatie de geest en het lichaam helpt

Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden en ook om met gezondheid te helpen.


Video: 5 Manieren waarop meditatie de geest en het lichaam helpt

Dit is de video versie van dit artikel.

Ook met de video kijken we naar enkele minder bekende voordelen van meditatie.
Als jullie het leuk vinden  kan er worden ingeschreven, er is een melding om toekomstige video’s te bekijken.

Dit is op het kanaal Wes/Annac Openhearted Rebel You-Tube.Bronnen:

Tekst zie het blog  van 11 April 2018.

5 Manieren waarop meditatie de geest en het lichaam helptDeel vrijelijk, geen auteursrechten.

Over de schrijver:     

Wes Annac, 
Ik ben een schrijver & blogger van ergens in de twintig, met een interesse in spiritualiteit, revolutie, muziek en de transformatie van transformatieve creatieve krachten gekend als liefde.
Ik breng ten uitvoer http://openheartedrebel.com/, een dagelijks nieuwsblog  gewijd aan het doen ontsteken van een revolutie van liefde door het verhogen van sociaal en spiritueel bewustzijn.

Ik heb ook een persoonlijk blog waarin ik schrijfwerk deel, gerelateerd aan spirituele filosofie, creativiteit, hartbewustzijn en revolutie (en nog andere onderwerpen).Als u, jij, jullie hebben genoten van dit bericht en mijn werk willen ondersteunen, overweeg alstublieft een bijdrage te sturen via  PayPal to wesremal@yahoo.com.

Vertaald voor wakkeremensen door Anja