Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

dinsdag 31 juli 2018

COBRA | Vrijheidsmeditatie tijdens de Zonsverduistering van 11 augustus 2018 / door Cobra / 28 juli 2018

COBRA | Vrijheidsmeditatie tijdens de Zonsverduistering van 11 augustus 2018 om 11.11.11 in Nederland
door Cobra, 28 juli 2018

(Cobra)  Het is tijd om opnieuw actie te ondernemen! Het is tijd om de bestemming van onze wereld in eigen hand te nemen! We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Dit is onze kans om het proces collectief te versnellen. Daarom zijn we met behulp van de mogelijkheid van de Zonsverduistering op 11 augustus een portal waarmee we ons bewustzijn zullen verenigen en te verlichten het gebied van energie rond de planeet te creëren.


Maak dit viraal! Deel het wereldwijd! Plaats het op jullie websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om met ons mee te doen. Als je een alternatief media-kanaal kent, kunt je dit naar hen verzenden. Je kunt een Facebook-groep maken voor je lokale groep mensen die dit doet in jouw deel van de wereld. We hebben ook één hoofdgroep Facebook nodig voor dit evenement. Je kunt hier een video over maken en deze op YouTube plaatsen.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten van massale meditaties op de menselijke samenleving bevestigd, dus ieder van jullie die aan deze meditatie zal deelnemen, kan daadwerkelijk helpen het Event en de Volledige Onthulling dichter bij ons te brengen:Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op het oppervlak van de planeet te aarden om de patstelling tussen het Licht en de duistere krachten op te lossen en uiteindelijk de mensheid te bevrijden. Het aantal mensen dat deze meditatie doet, is de meest invloedrijke factor binnen de kracht van de menselijke populatie aan de oppervlakte om het proces te versnellen.

Plasma-topletbommen bevinden zich nog steeds in het plasma-scherm voor planetaire bescherming: