Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

maandag 24 december 2018

MAAK DIT VIRAAL! TERUGKEER VAN DE LICHT ACTIVERING 01-20-2019 / 01-21-2019 / Portal 2012 / 24 December 2018MAAK DIT VIRAAL!
 TERUGKEER VAN DE LICHT ACTIVERING
01-20-2019 / 01-21-2019
Portal 2012 / 24 December 2018

Het is tijd om opnieuw actie te ondernemen! Het is tijd om de bestemming van onze wereld in eigen hand te nemen! We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Dit is onze kans om het proces collectief te versnellen. Daarom gebruiken we de gelegenheid van de totale Maansverduistering op 20 en 21 januari om een poort te creëren waardoor we ons bewustzijn verenigen en het energieveld rond de planeet verlichten.

Maak dit viraal! Deel het wereldwijd! Plaats het op jullie websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om met ons mee te doen. Als u een alternatief media-kanaal kent, kunt je dit naar hen verzenden. Je kunt een Facebook-evenement maken voor je lokale groep mensen door dit in jouw deel van de wereld te doen. We hebben ook een Facebook-groep nodig voor dit evenement. Je kunt hier een video over maken en deze op YouTube plaatsen.


Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten van massale meditaties op de menselijke samenleving bevestigd, dus ieder van jullie die aan deze meditatie zal deelnemen, kan in feite helpen het Event en de Volledige Disclosure dichter bij ons te brengen:Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op het oppervlak van de planeet te aarden om de patstelling tussen het Licht en de duistere krachten op te lossen en uiteindelijk de mensheid te bevrijden. Het aantal mensen die die meditatie doen, is de meest invloedrijke factor binnen de kracht van de menselijke populatie aan de oppervlakte om het proces te versnellen.

Wij kunnen de kritieke massa van 144.000 mensen bereiken die deze meditatie doen! Dit zal een enorme helende kettingreactie in het energieveld wereldwijd veroorzaken. De Lichtkrachten zullen hun focus hebben op het hele Amerikaanse continent (Noord- en Zuid-Amerika), dat volledig zal worden bedekt door de eclips:De Astrologische grafiek voor onze meditatie toont een krachtig Groot Vierkant tussen Maan en Maanknoop conjunct, tegenover de Zon en Mercurius, en kwadratuur van Uranus, Eris en Pallas. Meerdere planeten in deze tabel maken talrijke krachtige aspecten (in totaal ongeveer 20 aspecten!) met het Galactisch Centrum, Pleiaden en Sirius. Deze krachtige configuratie creëert een punt van maximale spanning dat wordt vrijgegeven in een grote kosmische doorbraak.

Op dat moment zal de Kosmische Centrale Zon een enorme lichtpuls door de hele Schepping sturen. Deze puls zal een trigger zijn voor het begin van de uiteindelijke verwijdering van alle duisternis van de Schepping en een trigger voor het beginnen van de voorbereidingen voor de nieuwe kosmische cyclus.

De Lichtkrachten hebben een bepaald plan voor die dag en dat plan zal pas worden onthuld nadat de meditatie is voltooid.

Het doel van onze meditatie is om zoveel mogelijk Licht te verankeren op het oppervlak van de planeet.

Wij zullen deze meditatie doen op het moment van het maximum van de maansverduistering op maandag 21 januari om 00:11 uur EST in New York. Dit is gelijk aan 14:11 uur JST in Tokio, 1:11 uur CST in Taipei en Beijing, 7:11 uur EET in Cairo, 6:11 uur CET in Parijs, 6:11 Nederland, 05:11 uur GMT in Londen. Centraal en westelijk deel van de VS heeft nog steeds de zondag 20 januari, de timing zal zijn: 11:11 uur CST in Chicago, 10: 11 uur MST in Denver en 9:11 uur PST in Los Angeles.

Je kunt hier de tijd van de meditatie voor je tijdzone bekijken:


1. Gebruik je eigen techniek om jezelf naar een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Geef aan dat je deze meditatie wilt gebruiken als een hulpmiddel om het Licht naar de oppervlakte van de planeet te brengen.

3. Visualiseer een pilaar van briljant wit Licht afkomstig van de Kosmische Centrale Zon, wat vervolgens wordt verdeeld naar de Centrale Zonnen van alle sterrenstelsels in dit Universum. Visualiseer vervolgens dit licht dat binnenkomt door de Galactische Centrale Zon, dan door de Alcyone Pleiadische Sterrenpoort gaat, dan door de Sirius Sterrenpoort gaat, dan ons Zonnestelsel binnengaat en door alle Wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaat en dan door alle wezens op planeet Aarde en ook door je lichaam naar het centrum van de Aarde.


4. Visualiseer dit Licht dat alle resterende duisternis van dit Universum transmuteert totdat alleen Licht overblijft. Visualiseer een nieuwe grote kosmische cyclus die begint, en puur Licht, Liefde en Geluk brengt naar alle wezens in het hele Universum.

5. Hef je handen boven je hoofd en begin je lichaam met de klok mee te draaien.
  
6. Terwijl je dat doet, zing mantra iiii (uitgesproken als ee-ee) zodat het door je hele lichaam vibreert en visualiseer dat je lichaam verandert in een schitterende pilaar van licht, met miljoenen regenboog gekleurde sterren verspreid binnen die pilaar van licht.

7. Blijf de mantra zingen en draaien. Na een paar minuten laat je jouw handen langs jouw lichaam zakken en blijf je met de klok mee draaien.

8. Terwijl je dat doet, begin met het zingen van mantra eeeaaa (eee wordt uitgesproken als e in "Amerika" en NIET als e in "Venus", en a wordt uitgesproken als een in "Amerika") zodat het door je lichaam vibreert en visualiseer een regenboog Vortex  van Licht die zich vanuit je hart naar buiten uitbreidt over de hele planeet.

Deze regenboog vortex doet een beroep op de aanwezigheid van je tweelingzielen, zielsverwanten, zielefamilies, je spirituele gidsen, Geascendeerde Meesters, Pleiadiërs, engelen, dolfijnen en andere wezens van Licht. Visualiseer je tweelingzielen, je zielsverwanten en je zielsfamilies die ontwaken en met je versmelten in Eén wezen in een mandala van Licht.

Voorgestelde tijd voor onze meditatie is 20 minuten.

De Godin wil Licht en Licht zal het zijn!

Updates over de Return of Light-meditatie:


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien