Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

donderdag 29 augustus 2019

Nood-Meditatie voor het AMAZON REGENWOUD.... Simon Parkes roept op tot een korte Wereldwijde Meditatie voor het Amazonegebied op donderdag 29 augustus!


Brazilië, Bolivia en Paraguay: In deze Drie landen brand momenteel een groot deel van het Amazonegebied. De rook is zo sterk dat je het zelfs vanuit de ruimte kunt zien. Een catastrofe die deze keer zo ernstig is dat Simon Parkes op donderdag 29 augustus een oproep doet voor een wereldwijde meditatie.


Nood-Meditatie voor het AMAZON REGENWOUD....
(Lichtwerkers Verenigt u!)
August 28, 2019

Simon Parkes roept op tot een korte Wereldwijde Meditatie voor het Amazonegebied op donderdag 29 augustus om 23.00 uur Nederlandse tijd!
In het Amazoneregenwoud, Centraal-Afrika, Siberië en Alaska woeden de branden. Simon Parkes heeft al 4 jaar niet meer om een meditatie gevraagd, maar hij vraagt ons nu, om mee te doen en (minstens) 3 minuten te spenderen aan een gesynchroniseerde, gecoördineerde actie om liefde en licht op de Amazone te richten.

Alstublieft, DOE MEE met deze CRITISCHE BELANGRIJKE Meditatie!