Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zondag 26 juli 2020

COBRA, MUZIEK VAN HET UNIVERSUM, / 21 JULI 2020 /DOOR EVENTNL


COBRA, MUZIEK VAN HET UNIVERSUM,


21 JULI 2020  /Door eventnl


De opruiming van de Draco-vloot in ondermaanse ruimte verloopt goed en volgens plan. Alle Draco-aanwezigheid voorbij de maanbaan is volledig verwijderd en alle ruimte voorbij de maanbaan is nu bevrijd verklaard. Veel engelenwezens komen nu het zonnestelsel binnen vanuit de kosmische zee van liefde die nu de interstellaire ruimte door de hele Melkweg vult, waardoor de zogenaamde 'music of the spheres’ ontstaat die zich uitstrekt van de Kuipergordel helemaal tot de maanbaan:


“De ‘musica universalis, ook wel muziek van de hemelbollen of harmonie van de hemelbollen genoemd, is een oud filosofisch concept dat verhoudingen in de bewegingen van hemellichamen - de zon, maan en planeten - als een vorm van muziek beschouwt. Men denkt dat deze 'muziek' niet hoorbaar is, maar eerder een harmonisch, wiskundig of religieus concept. Het idee bleef tot het einde van de Renaissance een beroep doen op geleerden en beïnvloedde vele soorten geleerden, waaronder humanisten. Verdere wetenschappelijke verkenning ontdekte orbitale resonantie in specifieke verhoudingen in een orbitale beweging.”




 
Etherische Chimera-spinnen net binnen de maanbaan zijn ook verwijderd, hoewel sommige dichter bij de Aarde nog steeds bestaan.

Tijdens de Galactische oorlogen van de afgelopen miljoenen jaren hebben de Draco op planeten die ze hebben veroverd veel exotische technologieën verzameld, en ze in superwapens veranderd:


Een aspect van operatie Mjolnir is het onderscheppen, onderzoeken en vervolgens vernietigen van die superwapens:


Onder die superwapens bevindt zich een speciale scalaire rasterinversie technologie, op Draco-schepen, die menselijke kundalini onderdrukt en het planetaire energieveld omkeert van het harmonische Platonische heilige geometrie-raster:



In omgekeerd quasi-trapezoïdaal negatief raster.

De Lichtkrachten gebruiken vortex-omkeringstechnologieën om het planetaire raster terug in zijn harmonieuze staat te brengen, en ze zijn relatief succesvol, aangezien er al gebieden op het oppervlak van de planeet zijn, ver van menselijke nederzettingen, waar het raster al met succes is gereset naar zijn natuurlijke positieve toestand.

Als je het positieve omkeerproces van het raster wilt ondersteunen, kun je vanaf nu tot eind 2020 de Flower of Life-meditatie zo vaak doen als je je geleid voelt:


Hoewel alle plasma-toplet-bommen verdwenen zijn, zijn er nog steeds enkele toplet-bommen in kwantum-superpositietoestand, verbonden met menselijke implantaten, die dienen als kwantum-superpositieknooppunten van het basis rasterinversie netwerk, dat de ruggengraat vormt van de Matrix-constructie op het oppervlak van de planeet .

Die toplet-bommen vormen geen groot probleem, omdat ze veel gemakkelijker te verwijderen zijn dan plasma-toplet-bommen, en ze zullen samen met de Draco-vloot worden opgeruimd.

Als je dit proces wilt versnellen en het gemakkelijker wilt maken, kun je implantatie-triangulatie-oefeningen doen:


Veel Reptielen verzamelen zich in hun ondergrondse bases dicht bij het planetaire oppervlak, en de Draco gebruiken ze als een schild om te voorkomen dat de vloot van de Confederatie naar de oppervlakte komt, en om het energieraster verder te verstoren.


Positiever is dat de Pleiadians hebben meegedeeld dat ze nu een protocol voor emotionele genezing hebben ontwikkeld. Als je emotionele genezing van de Pleiadians wilt ontvangen, moet je 'Command 771' driemaal herhalen, en de Pleiadian medische schepen zullen je helpen met hun genezende stralen. Het helpt om te gaan liggen en 20-30 minuten voor het genezingsproces uit te trekken.

Pleiadians hebben ook meegedeeld dat positieve sterrenstof nanotechnologie om het coronavirus te verwijderen niet zo effectief is als ze hadden gehoopt, omdat de Draco een sterke nanotechnologie hebben die het positieve sterrenstof tot op zekere hoogte blokkeert.

Desalniettemin zijn de Pleiadians erin geslaagd het sterftecijfer van het virus in februari en maart voor een groot deel te verminderen, en binnenkort zal de immuniteit van de massa wereldwijd worden bereikt:




Pleiadians hebben meegedeeld dat ze verwachten dat het virus vanzelf zal uitsterven omdat het tegen het einde van het jaar geen nieuwe gastheren zal vinden die nog geen immuniteit hebben ontwikkeld:


Er zijn veel genezingen gevonden voor de covid-ziekte, en sommige zijn zeer effectief:




Wetenschappers beginnen eindelijk de toroïdale vorm van het universum te ontdekken:


Ze ontdekken eindelijk eerdere kosmische cycli:


En beginnen de 11-dimensionale structuur van het menselijk brein te begrijpen als een weerspiegeling van het universum, zoals deze wordt beschreven door 11-dimensionale snaartheorie modellen:


Soft disclosure van het leven op Mars begint te verschijnen in de reguliere media:



De race van disclosure is een race die China wil winnen:


Totdat disclosure plaatsvindt, kunnen we ons overgeven aan de coole Italiaanse galactische muziek:


Of helpen wat bomen te planten.



Overwinning van het licht!

Vertaald door Veronica