Het Onze Vader,

Het Onze Vader, zoals Jezus het geleerd heeft in het evangelie van Miraan, is een vertaling die rechtstreeks is gemaakt vanuit het Aramees, de taal die Jezus in die tijd sprak:

O, Levengevende! Vader-Moeder van de kosmos! U creëert alles wat in het licht beweegt. Breng Uw licht binnen in ons, zodat het de weg die we moeten gaan kan onthullen. Creëer Uw heerschappij van eenheid nu in onze vurige harten en gewillige handen. Uw ene verlangen wordt dan het onze, zoals in het licht erboven, en in de vorm beneden. Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden die ons vasthouden aan onze fouten los, terwijl we ons bevrijden van diegenen die ons hebben gekwetst. Laat ons niet in vergetelheid vervallen, maar bevrijd ons van onrijpheid. Van U komt de levenskracht, de glorie van de schepping, van oneindigheid naar oneindigheid.

Amen.

zondag 5 juli 2020

Van 3D naar 5D – juli 2020 – DOE JE MEE? 4 juli 2020

Van 3D naar 5D – juli 2020 – DOE JE MEE?
4 juli 2020

Het was even aan mijn aandacht ontsnapt. Dit prachtige initiatief van Janosh, Robert Bridgeman en Tijn Touber. De start was op 1 juli jl. In de korte tijd na de oprichting van deze pagina zijn er al meer dan 17.000 volgers. Doe mee en geniet!

Veronica


Lieve jij,

Wij, Tijn Touber, Janosh en Robert Bridgeman hebben ons verbonden in dit 5D project.
We geloven dat de focus mag liggen op waar we naartoe willen met elkaar. De 5e dimensie. Hoe mooi zou het zijn als we een maand lang met een grote groep mensen de liefdevolle focus leggen op de 5e dimensie. Hoe die ook zal zijn.
Vanaf 1 juli 2020 is er daarom 31 dagen lang elke dag om 8 uur een visualisatie, meditatie, of andersoortige expressie van een teacher uit ons netwerk. Hier op deze pagina. Jij kunt deze video’s gratis kijken. We hebben 1 vraag aan je: Zou je de video’s elke dag willen delen?
Hoe meer mensen er meedoen, des te krachtiger het 5D veld dat we met z’n allen zetten.
De 5e dimensie is al in ieder van ons aanwezig. We hoeven haar alleen maar te openen in onze harten.
Zo kunnen we samen bewegen naar een wereld in harmonie. De 5e dimensie van liefde en compassie.
Liefs, Tijn, Janosh en Robert

De inspirator line- up wordt steeds helderder.
De eerste planning is gemaakt. Elke dag in juli om 8 uur ’s ochtends 10 minuten genieten van de 5D vibe van een andere teacher. Zodat je de hele dag in die trilling kunt zijn. En in ons gedeelde veld… Via deze pagina: 

Met duizenden mensen samen in het verlangen naar een Nieuwe Aarde. Samen de 5D realiteit, het Aquarius, in het veld zetten.
In liefde en verbinding.
Wauw…
Stil van…
Lieve groet, Janosh, Tijn en Robert

Kick off op 1 juli: 

2 juli: Bonnie Bessem: 

3 juli : Juno Burger : 

4 juli : Monique van Leeuwen : 

5 juli: Johan Noorloos: